Üç Kuruş Dizisindeki Bülent Karakteri Ortaya Çıktı

Üç Kuruş dizisi için yeni bir karakter daha ortaya çıktı. Bu sefer dizide yer alacak olan isim Bülent Komiser karakterini canlandıracak. Peki, dizi ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 11:18
Gündem

Show TV’nin bomba gibi bir sezona girmesinin mimarlarından biri olması beklenen Üç Kuruş dizisi için artık sona gelindi. Dizinin kadrosunda yer alacağı söylenen isimler bir bir ortaya çıkıyor. Baştan beri konuşulan isim Uraz Kaygılaroğlu sonrasında Nursel Köse ve Civan Canova derken şimdi de Bülent karakterine hayat vereceği söylenen bir isim daha ortaya çıktı.

İddialı bir karakteri canlandıracak olan o isimle beraber dizinin çekimlerinin de yakında başlayacağı söyleniyor.

Üç Kuruş Dizisine Katılacak Yeni İsim Burak Altay Olacak

Diziye katılacağı söylenen ünlü oyuncu Burak Altay, dizide çok önemli isimlerden birisine hayat vermiş olacak. Öyle ki ünlü oyuncu başrolde etkisi olacak olan Emniyet Cinayet Büro komiserlerinden biri olan Bülent Komiser karakterine can verecek.

Ünlü isim bu karakterle beraber bir nevi iyi tarafta yer alacak gibi duruyor. Zaten dizinin hikayesi de biraz ilginç. 3 ana başrol oyuncusunun yaşadıkları ve polisle olacak olan hikayelerinin konu edineceği bir yapım göreceğiz.

21-09/01/-kurus-dizisi-1.png

Bir bir oyuncuları da ortaya çıkan ve çok iddialı oyuncuları görmeye başladığımız dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise en ufak bir bilgi yok. Henüz tanıtımlar için de ek bir bilgi gelmedi. Bunun için çekimlerin başlaması gerekiyor.

Çekimlerin başlamasından sonra detaylar belli olacaktır. Şimdilik şunu biliyoruz ki Çukur havasında bir dizi geliyor. Yine Çukur dizisinin yayınlandığı kanalda yani Show TV ekranlarında yapımı göreceğiz. Burada tek netleşmesi gereken kısım dizinin yayın tarihi olarak gösterilebilir. Yeni sezonda yayın yapılacak ama net tarihler konusunda biraz daha beklemek ve resmi açıklamaları görmek gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin