Son Yaz 2.Sezondan İlk Kareler Geldi

Son Yaz 2.Sezondan ilk kareler paylaşılmaya başlandı. Son Yaz 2.Sezondan ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Dizi için son gelişmeler neler?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 11:34
Gündem

Yaz boyunca Son Yaz dizisi için gelişmeleri aktarmaya devam ettik. Dizinin yeni sezonu çok merak ediliyordu çünkü bir yapı değişikliği durumu söz konusu olacaktı. Diziden ayrılan oyuncular, dizinin hikayesinde değişikliklere gidilmesine neden olmuştu.

Sonra ikinci sezonda yer alacak olan çok iddialı isimlerin haberlerini yaptık. Birce Akalay başta olmak üzere önemli isimler diziye dahil oldu. Yakın zamanda çekimleri de başlayan dizi için bu son gelişmelerin ardından, ilk görüntüler de yayınlandı.

Son Yaz 2.Sezondan Yeni Kareler

Dizinin çekimlerinin başlamasının sonrasında yeni sezondan kareler de yayınlanmaya başladı. Yeni sezonda başrolde olacak olan Birce Akalay’ın canlandıracağı Sare Akay karakterinin ise yeni sezon çekimlerinde en çok dikkat çeken isim olduğu gözüküyor.

Savcı Selim Kara’dan destek alacağı ve mafya ile mücadele edeceği söylenen karakterin diziye yeni bir renk katacağı da kesin diyebiliriz.

Onun dışında ikinci sezon için paylaşılan görüntülerde Savcı Selim Kara’yı da görüyoruz. Hatta Birce Akalay ile beraber oynadıkları bir sahnenin de görselini görmek mümkün oldu. Canan Kara karakterinin ölmesinden sonra Selim’in ne yapacağı da merak konusu olmuştu.

21-09/01/son-yaz-2sezondan.jpg

Görüntülerden anladığımız kadarıyla Selim Kara karakterinin de inzivaya çekildiğini göreceğiz. Muhtemelen Sare Akay karakteri, Selim Kara’yı yeniden harekete geçiren karakter olacak. Yeni oyuncuları ve hikaye kısmında yapılan güncellemelerle beraber, bambaşka bir Son Yaz dizisi ile karşı karşıya olacağımız kesin.

Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı açıklanmadı ama çekimler son sürat devam ediyor. Çok yakında Fox TV dizinin tanıtımlarını döndürmeye başlayacaktır. Eylül ayı içerisinde ise 2.sezon yayınlanmaya başlayacak. İlk ya da ikinci hafta yayın günü için detayların belli olmasını bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin