İlginç Bazı Olaylar 2.sezon Çalışmaları Başladı!

İlginç Bazı Olaylar 2.sezon gelecek mi sorusunun yanıtını aldık. Dizinin ikinci sezonu için senaryo süreci başladı. Peki dizinin ne zaman geleceği belli mi?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 11:56
Gündem

Exxen hızlı başlangıç yaptı ve sektörde farklı diyebileceğimiz projelere imza attı. Hikayesi ile öne çıkan diziler ve özgün yapısıyla izleyici toplayan programlar gördük. Bu yapımların içerisinde yer alanlardan birisi de İlginç Bazı Olaylar olmuştu. İbrahim Büyükak tarafından yazılan ve yine ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı dizi, doğallığı ve hikayesi ile başarı toplamıştı. Fakat bunlara karşın dizinin en çok eleştirilen kısmı kısa olması olmuştu. Kısa bulunan yapım için devam sezonu gelecek mi merak ediliyordu. İlginç Bazı Olaylar 2.sezon gelecek mi merak edilirken bu konuda açıklama ise İbrahim Büyükak tarafından geldi.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve yaptığı paylaşımda dizinin yeni sezonu için hazırlıklara geçtiklerini duyurdu. Gelişmelere bakacak olursak yeni sezon yolda.

İlginç Bazı Olaylar 2.sezon Ne Zaman Başlayacak?

Ünlü oyuncu dizinin senaryosunu kendi yazıyor. Zaten daha önce de sinema filmleri senaryolarında da yine İbrahim Büyükak’ın kalemini görmüştük. İlk sezonda olduğu gibi yeni sezonda da yine ünlü oyuncu dizinin senaryosunu kendi kaleme alacak. Şu an için senaryoyu yeni yazmaya başladığını öğrendiğimiz ünlü ismin önce bu senaryoyu tamamlaması gerekecek.

Yani dizinin çekimlerinin hemen başlaması beklenmiyor. Muhtemelen İlginç Bazı Olaylar 1.sezon gibi olacak. Dizi sezon ortasında bir dönemde yayınlanacaktır diye düşünüyoruz. Yine tabii ki Exxen üzerinden yayınlanacak olan yeni sezonun da 10 bölüm civarında olması bekleniyor. Exxen dizilerinde dediğimiz gibi genelde 10-12 bölüm sunuluyor.

21-09/01/lginc-bazi-olaylar-2sezon-gelecek-mi-2.jpg

Zaten dijital platformlarda bu şekilde bir yapı olduğunu biliyoruz ama yine de biraz daha fazla bölüm sayısı olsa fena olmaz diyebiliriz. Özellikle bu tür doğal ve komedi yönü öne çıkan yapımlar için daha fazla bölüm olmasını isterdik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin