TRT 1'in Yeni Dizisi Akif'in Oyuncuları Ortaya Çıktı

TRT 1 Akif isimli yeni bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'u konu edinecek olan dizinin oyuncuları kimler olacak?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 12:13
Gündem

Herkesin dijitale işler yapmaya başladığı bir dönemde TRT 1 de bu alan için çalışmalara başladı. Kanal bir yandan yeni sezon dizilerine hazırlanıyor bir yandan da dijital için yapılacak yeni projeler için detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Mevlana dizisi bu konuda ilk adım oldu. Şimdi ise Akif dizisi ortaya çıktı.

Dizinin konusunun ne olacağı ve oyuncuları arasında hangi isimlerin yer alacağı noktasında da detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tüm iddialar doğruysa çok iddialı bir dizi daha karşımızda olacak. Bu sefer beklentiler biraz daha yüksek.

TRT 1 Akif Dizisi Oyuncuları Kimler Olacak?

Dizinin konusu adından da anlayacağınız gibi Mehmet Akif Ersoy olacak. İstiklal Marşı’nın kaleme alındığı dönemleri, ve bu dönemin öncesinde yaşananları izleyeceğimiz dizide, çok iddialı isimler yer alacak.

Başarılı bir dönem dizisi olarak gelmesi beklenen yapımda başrol oyuncusunun ise Fikret Kuşkan olması bekleniyor. Başarılı oyuncunun muhtemelen Mehmet Akif Ersoy’u canlandırdığını göreceğiz.

Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan isimler arasında ise Özge Borak, Ertan Saban gibi isimler olacak. Sadece bu 3 isim bile ne kadar etkili bir projenin ortaya çıkarılacağının göstergesi olmuş durumda. Dizinin ne zaman yayınlanacağı tam netlik kazanmış değil ama dijital için yapıldığı söylenen projenin, 13 bölümden oluşacağı söyleniyor.

21-09/01/trt-1-akif-2.jpg

Bölümler ise dijital platformlarda olduğu gibi 40-45 dakikalık bölümler şeklinde olacak. Tek sezonluk bir dizi mi olacak yoksa izlenim durumuna göre devam sezonları gelecek mi bunu şu an netleştirmiş değiliz.

Yeni sezon geliyor ve yeni sezon bayağı bir yoğun geçecek. Dizi için yayın tarihi açıklamalarının gelmesinden sonra belki de kaç sezonluk planlandığı konusunda detaylar açıklanır. Şu an için yapılacak açıklamaları beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin