Neill Blomkamp imzalı bilim-kurgu "Chappie" Netflix'te!

Hugh Jackman'lı Chappie Netflix'te! Chappie nasıl bir yapım? Konusu ne?

Neill Blomkamp imzalı bilim-kurgu "Chappie" artık Netflix'te!

Hikâyesi Blomkamp'ın kısa filmi Tetra Vaal'tan esinlenen Hugh Jackman'li yapım 01 Eylül 2021 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

"CHAPPIE" KONUSU

Yapımın konusuna kısaca bakacak olursak;

Hikâyesi yakın gelecekte geçen Chappie'de mekanik robotlardan meydana polis kuvvetleri devletin baskıcı tutumu sonucunda sistemin tek güvenlik kuvvetleri haline gelmiştir. Fakat insanlar giderek rahatsız olmaya başladıkları bu mekanik robotlara karşı koyma hazırlığı içine girmeye başlarlar.

Kısa bir süre sonra bu mekanik robot polislerden birisi, bir çete tarafından çalınır ve çalındıktan sonra yazılımcı Deon tarafından tekrar programlanır. Bunun sonucunda ilk defa kendi adına düşünen ve hisseden bir robot ortaya çıkar.

Chappie ismi verilen bu farklı robot kısa süre içerisinde mevcut düzene ve insanlığa karşı bir tehdit olarak algılanmaya başlar.

21-09/01/chappie-konusu.jpeg

CHAPPIE'NİN YILDIZLARLA DOLU OYUNCU KADROSU...

Blomkamp'ın üçüncü uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyan Chappie'nin oyuncu kadrosunda Sharlto Copley, Hugh Jackman ve Sigourney Weaver gibi isimlere ek olarak Dev Patel, Yo-Landi Visser, Jose Pablo Cantillo rol alıyorlar.

Robot polis kuvvetlerinin suça izin vermediği gelecekteki bir toplumda, yalnız bir robotun yapay zeka gücü kazanmasıyla gelişen olayları izlediğimiz filmin senaryosunu Blomkamp, eşi Terri Tatchell ile birlikte yazdı.

21-09/01/chappie-izle.jpeg

Chappie'nin çekimleri Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde ve Kanada'daki Britanya Kolumbiyası'nda gerçekleştirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin