Betty dizisinin 3. sezonu gelecek mi?

Skate Kitchen filmine dayalı olarak geliştirilen HBO dizisi "Betty"den haber var! Dizi ne yazık ki 3. sezon onayını alamadı! Detaylar...

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2021 - 20:50
Kültür Sanat

Hikayesi Crystal Moselle'nin 2018 yapımı "Skate Kitchen" filmine dayalı olarak geliştirilen HBO dizisi "Betty"den haber var!

İlk sezonu 01 Mayıs-05 Haziran 2020, ikinci sezonu 11 Haziran-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yayınlanan gençlik dizisine yeni sezon onayı çıkmadı!

BETTY 3. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal Betty'i resmen iptal etti. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

HBO'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Betty'nin 3. sezonu için ilerlemeyeceğiz. Crystal ve inanılmaz yetenekli kadromuza iş birlikleri için çok minnettarız. New York şehrinin paten kültürünün dünyasını korkusuz keşifleri, güzel bir dostluk ve topluluk simgesi olmaya devam edecek."

21-08/31/betty-hbo-foto.jpeg

İzleyiciyi iki sezon boyunca genç kaykaycıların dünyasına götüren; ber biri dizinin uyarlandığı orijinal film Skate Kitchen'de rol almış Dede Lovelace (Janay), Moonbear (Honeybear), Nina Moran (Kirt), Ajani Russell (Indigo) ve Rachelle Vinberg'in (Camille) başrolleri paylaştığı Betty'nin hikayesi; New York'un erkek egemenliğindeki kaykay dünyasında hayatlarına yön vermeye çalışan bir grup genç kadına odaklanıyor.

Oyuncu kadrosunda başroldeki isimlere eşlik eden diğer oyuncular Reza Nader (Farouk), Edmund Donovan (Bambi), Caleb Eberhardt (Donald), Katerina Tannenbaum (Ash), Jules Lorenzo (Yvette), Brenn Lorenzo (Celia) şeklinde sıralanıyor.

21-08/31/betty-afis.jpeg

Betty'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise senaristler Crystal Moselle & Lesley Arfin ile Lizzie Nastro, Matthew Perniciaro, Michael Sherman, Igor Srubshchik, Rodrigo Teixeira, Izabella Tzenkova, Jason Weinberg'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin