Control Z 3. sezon olacak mı? Netflix'ten açıklama geldi!

Netflix'in popüler Meksika yapımı gençlik dizisi "Control Z"nin geleceğine dair haber var! Dizi, 3. sezonuyla dönüyor! Yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2021 - 17:50
Kültür Sanat

Netflix'in popüler Meksika yapımı gençlik dizisi "Control Z"nin geleceğine dair haber var!

Gizem-gerilim öğeleri içeren dizi, bilindiği üzere 04 Ağustos'ta ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşmuştu. Ve çok geçmeden dizinin geleceği belli oldu!

CONTROL Z 3. SEZONUYLA DÖNECEK!

İkinci sezonunun yayınlanmasının üzerinden yaklaşık üç hafta geçmişken Netflix'in "Control Z"ye 3. sezon onayını verdiği duyuruldu.

Onay haberi, Netflix Latinoamérica hesabından gizemli kısa bir video ile duyuruldu.

CONTROL Z 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu Mayıs 2020, ikinci sezonu Ağustos 2021'de yayınlanan yapımın 3. sezon bölümleri 2022 yılı içinde Netflix abonelerine sunulacak. Yeni sezonun yayın tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

21-08/31/control-z-twitter.jpeg

İzleyiciler böylelikle ikinci sezonda gördüğümüz trajik sondan sonra Pablo, Sofia ve Raúl'un hayatlarında neler olduğunu keşfetmek için daha fazla bölüme sahip olacaklar.

Produ Ödülleri'nde en iyi senaryo ve en iyi yeni erkek oyuncu (Yankel Stevan) kategorilerinde ödüle layık görülen yapımın hikayesi; bir bilgisayar korsanının lisedeki tüm öğrencilerin sırlarını okul çevresine ifşa etmeye başlamasının ardından sosyal olmasa da son derece gözlemci biri olan Sofia'nın bu anonim korsanın kimliğini açığa çıkarmaya çalışmasını konu ediniyor.

21-08/31/control-z-dizisi-izle.jpeg

Control Z'nin oyuncu kadrosunda başrollerdeki Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan üçlüsüne Zion Moreno, Luis Curiel, Samantha Acuña, Macarena García, Fiona Palomo, Andrés Baida, Patricio Gallardo, Iván Aragón, Xabiani Ponce de León, Patricia Maqueo, Rodrigo Cachero, Rocío Verdejo, Mauro Sánchez Navarro, Lidia San José, Thanya López, Renata del Castillo, Arturo Barba, Kariam Castro, Ariana Saavedra, Alexander Holtmann, Nastassia Villasana, Marco Zunino gibi isimler eşlik etmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin