Netflix yapımı Untold: Crime & Penalties'i tanıyalım!

"Jimmy, Tony Soprano'nun hayat bulmuş hâliydi..." Perde Arkası: Suç ve Penaltı (UNTOLD: Crime & Penalties) Netflix'te başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2021 - 17:25
Kültür Sanat

Sporun en büyük hikâyeleri Netflix'e gelmeye devam ediyor...

"Jimmy, Tony Soprano'nun hayat bulmuş hâliydi..."

UNTOLD: CRIME & PENALTIES BAŞLADI!

Chapman Way ve Maclain Way (Vahşi Kırlar) ikilisinin ortak yaratıcı, ortak yönetmen ve baş yapımcısı olduğu belgesel yapım "Perde Arkası: Suç ve Penaltı (UNTOLD: Crime & Penalties)" Netflix'te başladı.

Yapım, 31 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

21-08/31/untold-crime-penalties-izle.jpg

UNTOLD: CRIME & PENALTIES NASIL BİR YAPIM?

Perde Arkası: Suç ve Penaltı'nın konusu; mafya bağlantılı bir adamın satın aldığı, adamın 17 yaşındaki oğlunun yönettiği ve iyi oyunları kadar sertlikleriyle de tanınan hokeyin kötü çocuklarından oluşan bir takımın perde arkası olaylarına odaklanyor.

İzleyiciler "Mafya bağları olan bir patron, ikinci lig hokey takımını satın alıp 17 yaşındaki oğlunu görevlendirdiğinde ne olur?" sorusunun cevabını alıyorlar.

"Ne yanlış gidebilir ki?" sorusunu soran gerçek hayattaki Sopranos hikâyesi olarak nitelendirilen "UNTOLD: Crime & Penalties"in yönetmen koltuğunu Chapman Way & Maclain Way ikilisi üstleniyor.

21-08/31/untold-crime-penalties-foto.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin