Exxen Gibi 2.Sezon Geliyor!

Gibi 2.sezon için hazırlıklar başladı. Yakın zamanda yapılan bir paylaşım ile dizinin yeni sezon senaryosunun tamamlandığı duyuruldu. Peki dizi ne zaman geliyor?

Oğulcan Özsezgi
31 Ağustos 2021 - 13:37
Gündem

Exxen platformunun en çok sevilen yapımlarından biri olan Gibi, farklı konseptiyle bir hayli dikkat çekti. Dizi çok ilgi çekti ama uzun süredir devam sezonu gelmiyordu. 1.sezonda kalan yapım için devam sezonunun gelip gelmeyeceği de bilinmiyordu. İşte bu konuda iyi haber de geldi. Gibi 2.sezon için hazırlıklara geçildiği ortaya çıktı.

Aslında haberi almamızı sağlayan da yine dizinin senaristliğini yapan Aziz Kedi’nin Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım oldu. Peki 2.sezon ne zaman gelecek?

Gibi 2.Sezon Yolda

Yapılan paylaşımda açık bir şekilde dizinin ikinci sezonunun senaryosunun tamamlandığı gözüküyor. İlkkan ve Yılmaz’ın bir iki diyaloğu da net olarak gözükmekte. Ayrıca diyaloglar kadar önemli olan bir diğer kısım ise senaryonun tamamlanmış olması.

Aziz Kedi senaryoya başladığını değil bitirdiğini duyurdu. Bundan sonraki aşama artık dizinin çekimlerinin başlaması aşaması olacak. Yine dizinin kadrosunda Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç isimlerinin olacağı ve ana kadronun da korunacağı konusunda bilgiler var.

Bunun dışında bir detay ise yok. Yani şu an için Gibi 2.sezon ne zaman yayınlanacak bilgisi yok. Ayrıca dizi kaç bölümden oluşacak konusunda da herhangi bir bilgi yok. Muhtemelen dizinin ilk sezonda olduğu gibi 12 ya da 10 bölüm yayınlandığını görürüz. Ayrıca bölümler de çok uzun olmuyor.

21-08/31/gibi-2sezon.jpg

30-40 dakikalık bölümler oluyor. Haliyle dizinin severlerinin pek doyamadığı bir yapımdan söz ediyoruz. İkinci sezon için herhangi bir çekim tarihi ya da yayın tarihi paylaşılacak olursa yine eklemelerimizi gerçekleştiririz.

Şu an için çekimler konusunda gelecek olan ikinci bir açıklamayı beklememiz gerekiyor. Bu konuda belki Exxen kanadından da bir açıklama gelebilir. Exxen’in ilk dizilerinden biri olması, Gibi’yi platform için de biraz daha önemli kılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin