Camdaki Kız'a Yeni Bir İsim Daha Katıldı

Camdaki Kız 2.sezonda yer alacak olan yeni oyunculardan biri daha kesinlik kazandı. Bu kez diziye dahil olan ünlü isim Cana ve Sedat'ın ortak arkadaşlarını canlandıracak.

Oğulcan Özsezgi
31 Ağustos 2021 - 00:17
Gündem

Camdaki Kız 2.sezon için beklenen haber geldi. Geçen sezon bir nevi erken sezon finali yapan ve 9.bölümde veda ettiğimiz dizi, bu sezon için elini çabuk tutuyor. İlk tanıtımı yayınlanan dizi, 9 Eylül tarihinde ekranlarda olacak. Bir yandan artık yeni sezon için geri sayıma geçmişken bir yandan ise yeni oyuncular için haberleri de almaya başladı.

En son diziye bir ismin daha katılacağı ortaya çıktı. Bu sefer söz ettiğimiz isim Hayri karakteri değil. Bu sefer sözünü ettiğimiz isim Hayri karakteri değil. Yeni bir kadın oyuncudan söz ediyoruz.

Camdaki Kız Dizisine Kübra Balcan Dahil Oldu

Diziye yeni katılacak olan isim Kübra Balcan olacak. Yeni karakterin ismi belli değil ama karakterin nasıl bir rolü olacağı konusunda bilgiler var.

Buna göre ünlü oyuncu Sedat ile Cana’nın arkadaşı olarak diziye dahil olacak. İki ismi de tanıyacak olan karakter, iki ismin de üniversite arkadaşı olarak gelecek.

Tam olarak nasıl bir rolü olacağı ve dizideki etkisi konusunda bilgiler ortaya çıkmış değil. Muhtemelen yeni bölümler yayınlanmadan da bu konuda bilgi elde etmemiz çok mümkün olmayacak.

21-08/31/kubra-balcan.jpg

Sadece Kübra Balcan değil, dizide başka yeni oyuncuları da görmeyi bekliyoruz. Bir kere başta Hayri karakterini merakla bekliyoruz. Dizide biraz daha öne çıkacak aktif isimlerden biri olacak olan Hayri karakteri dışında da, yine hikayede öne çıkacak olan yeni isimler göreceğimiz söyleniyor.

Şu an için diziye dahil olan toplamda 4 kişi oldu. Kübra Balcan dışında Ozan Buz, Cihangir Ceyhan ve Engin Şenkan’ın da kadroya katıldığı konusunda bilgiler verilmişti. Çekimleri devam eden ve ilk bölümü 9 Eylül’de yayınlanacak olan dizinin başka oyuncuları kazanıp kazanmayacağı ilk haftadan sonra belli olmaya başlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin