İçimizden Biri Afiş Görseli de Yayınlandı

İçimizden Biri afiş görseli de paylaşıldı. Geçen hafta dizinin ilk tanıtım videosu da yayınlanmıştı. Yeni dizi hakkında neler biliyoruz? Son gelişmeler ve afiş.

Oğulcan Özsezgi
30 Ağustos 2021 - 23:58
Gündem

İçimizden Biri dizisi için merak edilen detaylar yakın zaman önce açıklanmıştı. Dizi ne zaman yayınlanacak kesin olarak söylenmese de ilk tanıtım yayınlandı. Show TV ekranlarında yer alacak olan dizi için yayın tarihi de çok yakın gibi gözüküyor.

Öyle ki ilk tanıtımın ardından İçimizden Biri afiş görseli de paylaşıldı. Paylaşılan afiş görsellerinde de karakterleri görme fırsatımız oldu. Zaten dizi hakkında birçok önemli detayın dediğimiz gibi paylaşıldığını biliyoruz. Artık sadece yayın tarihini beklemek gerekiyor.

İçimizden Biri Afiş Görseli ve Son Gelişmeler

Dizinin afiş görselinin paylaşılmasından sonra, artık Eylül ayının ilk haftası ya da ikinci haftası ilk bölümün yayınlanmasını bekliyoruz.

Bunun dışında yapımın konusuna gelecek olursak, daha önce de paylaştığımız gibi konu kısmında yine bir aşk hikayesi izleyeceğiz. Yabancı bir damat adayı olan Adam ile Türk kızı Havva arasında yaşanacak olan aşk hikayesi konu edinecek.

Tabii ki tahmin ettiğiniz gibi aileler bu ilişkiye karşı çıkacak. En azından Havva’nın ailesi bu ilişkiye karşı çıkacak. Görünen o ki bir dönem Yabancı Damat adıyla yayınlanan diziye benzer bir hikaye ve yine bu diziye benzer bir yapı göreceğiz.

21-08/31/imizden-biri-afis-gorseli-1.jpg

Süreç Film imzalı olacak olan İçimizden Biri için yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler’in yer aldığını hatırlatalım. Ayrıca başrolde Özge Yağız ve Bora Akkaş gibi iddialı isimleri göreceğiz.

Şimdilik dizinin yeni afiş görsellerini paylaşalım. İlk tanıtım videosu için de zaten yukarı bir link ekledik. Oradan hem oyunculara hem de İçimizden Biri dizisinin konusunun detaylarına ulaşabilirsiniz.

Show TV’nin geçen sezon önemli dizilerinde final kararı aldığını düşünecek olursak, bu yapım da yine önemli bir yere sahip olan dizilerden biri olacak. Yavaş yavaş sezon tarihi geliyor. Kanalın her şekilde elini güçlendirmesi gerekiyor. Önemli dizilerde final kararı aldıklarını biliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin