Siyaset ve dinin kesiştiği Netflix dizisi El Reino'ya 2. sezon müjdesi! Detaylar!

"İnsanın Krallığı (El Reino)" prömiyerinin üzerinden henüz iki hafta gibi kısa bir süre geçmişken yeni sezon onayını cebe koydu! 2. sezon hakkında ilk bilgiler...

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2021 - 22:56
Kültür Sanat

Siyaset ve dinin kesiştiği Netflix dizisi "El Reino (The Kingdom)"dan haber var!

Platformun Arjantin yapımı dizileri arasında yer alan "İnsanın Krallığı (El Reino)" prömiyerinin üzerinden henüz iki hafta gibi kısa bir süre geçmişken yeni sezon onayını cebe koydu!

EL REINO'YA 2. SEZON ONAYI ÇIKTI!

İlk sezonu 13 Ağustos'ta yayınlanan dizi, Netflix'ten yapılan duyuruyla resmi 2. sezon onayını almış oldu.

Yeni sezon bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmezken, yeni sezon bölümlerinin gelecek yaz döneminde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Politik gerilim ve suç öğelerini harmanlayan dizinin yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan Netflix Latin Amerika İçerik Başkan Yardımcısı Francisco Ramos şunları söyledi:

21-08/30/el-reino-afis.jpeg

"Üyelerimiz El Reino'yu ve inanılmaz karakterlerini beğendi, bu yüzden bu zengin ve karmaşık evreni ikinci sezonda araştırmaya devam edeceğiz. Claudia Piñeiro, Marcelo Piñeyro ve tüm El Reino ekibiyle çalışmaya devam etmek bizi heyecanlandırıyor. Bu harika ülkedeki en iyi yaratıcılardan Arjantin hikayeleri anlatmaya devam etmek istiyoruz."

"EL REINO" KONUSU

Dizinin konusu; seçimlere birlikte katıldığı adayın öldürülmesinin ardından kendini Arjantin devlet başkanı adayı olarak bulan tartışmalı bir vaizin aslında göründüğü kadar kutsal biri olmamasına odaklanıyor. Yanlış adamı bıçaklayan katil, başkan adayını katlettiğinde tüm gözler siyasi tecrübesi olmayan ancak becerikli başkan yardımcısı adayı Papaz Emilio'ya çevriliyor ve olaylar gelişiyor.

21-08/30/el-reino-netflix.jpeg

Marcelo Piñeyro & Claudia Piñeiro ortak yaratıcılığında hazırlanan The Kingdom'ın oyuncu kadrosu Chino Darín, Nancy Dupláa, Joaquín Furriel, Peter Lanzani, Mercedes Morán, Diego Peretti, Vera Spinetta, Nico García Hume, Victoria Almeida, Santiago Korovsky, Patricio Aramburu, Alfonso Tort, Diego Gentile, Néstor Guzzini ve Daniel Kuzniecka'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin