Kırmızı Oda’ya Dev Transfer! Önemli İsim Geliyor

Kırmızı Oda dizisine katılan yeni oyuncu ortaya çıktı. Bu sefer diziye çok iddialı bir isim daha katılıyor. Peki dizide göreceğimiz yeni isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
30 Ağustos 2021 - 22:42
Gündem

Her dizide olduğu gibi Kırmızı Oda dizisinde de yeni sezona sayılı günler kaldı. Dizi daha sezon finali yapar yapmaz bu konuda bilgi vermişti. Çok yakında yeni sezon geliyor diye bir tanıtım yapılmış ve Eylül ayı hedef gösterilmişti.

Yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i de dizide yer alacak. Fakat tabii ki gelen tek yeni isim Gülben olmayacak. Yavaş yavaş diziye yeni sezonda katılacak olan isimler de ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden biri daha belli oldu.

Kırmızı Oda Dizisine Ayça Bingöl Katılıyor

Dizinin yeni sezonunda birçok yeni hikayenin başlayacağını zaten biliyoruz. Çünkü Sadi karakteri bile hikayesini sonlandırıp diziden ayrılmıştı. Yeni gelecek olan hikayelerde sadece Gülben’i biliyorduk.

İşte bu noktada diziye gelecek olan ilk isim Ayça Bingöl olduğu ortaya çıktı. Muhtemelen diziye yeni bir karakter ve hikaye ile katılacağı düşünülen Ayça Bingöl’ün nasıl bir rol üstleneceği ya da hayat vereceği karakterin kim olacağı noktası ise soru işareti.

21-08/30/kirmizi-oda-ayca-bingol-2.jpg

Bu konuda kesin bir bilgi yok. Ama doktor hanıma gelen hastalardan biri olması bekleniyor. Yani yeni bir hikayenin başrol oyuncusu olması bekleniyor. Onun dışında dizide yer alacağı iddia edilen isimler arasında Öykü Karayel de var ama ünlü oyuncu için henüz netleşen bir durum olmadığı da söylenenler arasında.

Öykü Karayel için görüşmeler yapıldığı ve bu ismin de Kırmızı Oda yeni sezonunda yer alabileceği konusunda bazı gelişmeler var. Bunlar dışında hangi ünlü oyuncuları göreceğimiz ise şu an için sır. Yavaş yavaş dizilerin yeni sezon tanıtımları yapılmaya başlandı.

Böyle düşünüldüğü zaman Kırmızı Oda için de yakın zamanda yeni sezon tanıtımı gelecektir. Yeni sezon tanıtımında başka hangi isimler olacak bunlar da ortaya çıktıkça paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik gündemde olan isim Ayça Bingöl.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin