Two-A-Days'in yaratıcısının dizisi Titletown High (Lise Takımı) başladı!

"Amerikan futbolunun bu toplumda neredeyse din kadar önemi var..." Two-A-Days'in yaratıcısının imzasını taşıyan reality dizisi "Titletown High (Lise Takımı) 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2021 - 22:29
Kültür Sanat

"Amerikan futbolunun bu toplumda neredeyse din kadar önemi var..."

Two-A-Days'in yaratıcısının imzasını taşıyan reality dizisi "Titletown High (Lise Takımı)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

ABD'deki en başarılı lise futbol programını ele alan yapımın ilk sezonu 27 Ağustos 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

LİSE TAKIMI NASIL BİR DİZİ?

Titletown'ın konusuna daha detaylı bakacak olursak;

21-08/30/titletown-high-izle.jpeg

İzleyiciler bu dizide futbola ve galibiyete inanılmaz derecede önem verilen bir Georgia kasabasındaki lise takımının, şampiyonluğa ulaşmaya çalışırken gönül işleriyle, rakiplerle ve gerçek hayat sorunlarıyla uğraşmasına ve her birinin üstesinden gelmeye çalışmasına tanıklık ediyor.

Sezon açılışında; okulların tekrar kapılarını açmasıyla birlikte Wildcats, sezonun ilk maçı için hazırlıklara başlıyor. Amari ise aşk hayatını annesinden gizliyor.

"TITLETOWN HIGH" BÖLÜMLERİ

8 bölümden oluşan sezonun bölümlerinin süreleri 30 ile 36 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

Bölüm isimleri; "Çıkıyor muyuz?", "Bir Sorunumuz Var", "Winnersville", "Dikkatim Dağınık Değil", "Zafer Peşinde", "Son Şansın", "Fırsatı Kaçırma", "Önemli Olan Geride Bıraktığınız Miras" şeklinde sıralanıyor.

21-08/30/titletown-high.jpeg

Bölümlerin yönetmen koltuğunda Jason Sciavicco oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin