Camdaki Kız Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Ne Zaman Başlıyor?

Camdaki Kız yeni sezon fragmanı yayına açıldı. Dizinin yeni sezon fragmanında neler gördük? Camdaki Kız yeni sezon yayın tarihi ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
30 Ağustos 2021 - 22:19
Gündem

Camdaki Kız, kısa ama heyecan verici bir sezonu geride bıraktı. Dizi o kadar çok ilgi çekti ve o kadar çok tartışıldı ki dizi dünyasında sezonu bu dizi ile kapattık desek yeridir. Yeni sezonda gelecek olan oyuncular, yaşanacak gelişmeler merak edilirken en çok merak edilen ise tabii ki dizinin ne zaman yayınlanacağı olmuştu. Kanal D bu konuda ilk adımı attı ve Camdaki Kız yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Yeni sezon fragmanının yayınlanmasının yanında yeni sezonun ilk bölümü için de tarih verildi. Diziler.com olarak hem tarihten hem de fragmandan söz edeceğiz. Detaylara geçiyoruz.

Camdaki Kız 2.Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi

Öncelikle fragmandan başlayalım. Fragmanda gördüğümüz Nalan ile Feride. Ama aslında fragmanda çok fazla detay var. Bir kere Feride’nin kendi evlerinde olduğu ve bir hayli üzüntülü olduğu görülüyor. Nalan’ın yatağında oturmuş ve bir hayli üzgün olduğu gözüküyor. Nalan ise annesinden farklı olarak Sedat ile evlerinde. Nalan’ın da annesi gibi bir hayli üzüntülü olduğu dikkat çekiyor.

Zaten nikah gecesinden sonrada Nalan, korkuya kapılmış ve annesine sığınmıştı. Ama annesi kızını kapının dışında bırakmıştı. Burada da Hayri karakterinin karşımıza çıktığını gördük. Fakat yeni sezon fragmanında Hayri karakteri için en ufak bir bilgi gözükmüyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Camdaki Kız (@camdakikiz)'in paylaştığı bir gönderi

Fragman oldukça kısa tutulmuş. Sadece Nalan ve Feride’nin yer aldığı bir fragmandan söz ediyoruz. Camdaki Kız 2.sezon yayın tarihi noktasına gelince, daha önce söylediğimiz gibi Eylül ayında dizi başlamış olacak. Dizinin ilk bölümü ise 9 Eylül tarihinde yayınlanacak.

Artık ne değişti ya da yeni kimler geldi ve Hayri karakteri kim olacak çok yakında ortaya çıkacak. Dizi için yeni fragmanlar paylaşıldığında da bilgi vermeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin