Netflix'in Japon dizisi Ride On Time'ın 3. sezonuna bakış!

Japonya'nın en sevilen erkek idol gruplarının dünyasını derinlemesine inceleyen ve gerçekleri ortaya döken belgesel dizisi "RIDE ON TIME"ın yeni sezonu başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2021 - 22:03
Kültür Sanat

Japonya'nın en sevilen erkek idol gruplarının göz alıcı dünyasına yeni bir yolculuğa hazır mısınız...

RIDE ON TIME İLE YENİ BİR UZUN SERÜVEN BAŞLIYOR!

Japonya'nın en sevilen erkek idol gruplarının dünyasını derinlemesine inceleyen ve gerçekleri ortaya döken belgesel dizisi "RIDE ON TIME"ın yeni sezonu başladı.

İlk sezonu 2018, ikinci sezonu 2019'da yayınlanan yapımın Netflix'teki 3. sezonu 27 Ağustos 2021 Cuma tarihinde başladı.

İlk sezonu 24, ikinci sezonu 21 bölümden oluşan belgesel serisinin yeni sezonu, bir önceki sezon gibi 21 bölümden oluşmakta.

21-08/30/ride-on-time-3-sezon.jpeg

Sezonun tüm bölümleri 22'şer dakikadan oluşuyor.

RIDE ON TIME 3. SEZON BAŞLADI!

Yeni yeteneklerden ulusal efsanelere; Japonya'nın ve Johnny's'in en iyi erkek idol grupları, şarkıcıları ve sanatçılarına dair her şeyin anlatıldığı serüven bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni yeteneklerin sergilendiği ve sırların ortaya döküldüğü belgesel dizisinin 3. sezonunda izleyiciler Japonya'nın en sevilen erkek idol gruplarının göz alıcı dünyasına daha derinlemesine dalma fırsatını buluyor.

21-08/30/ride-on-time-izle-dizi.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin