6 Nisan güncel koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Koronavirüs salgını Türkiye'de hız kesmeden devam ediyor.

Merve Mutlu
06 Nisan 2020 - 10:56
Viral

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve Türkiye'ye de sıçrayan koronavirüs salgını, hız kesmeden devam ediyor. Dünya genelinde yüz binlerce kişinin ölümüne neden olan salgın Türkiye'de ne durumda?

20-04/06/korona.jpg

Türkiye'de; cafe, bar, pavyon, oyun salonları, spor salonları, güzellik merkezleri, kuaför salonları, düğün salonları ve spa merkezleri gibi birçok toplu alan geçici süre ile kapatıldı. Sosyal izolasyon yaratarak temastan uzak durma yolu ile önlenebilir bir durum olan bu salgının vaka ve ölüm sayıları her akşam, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanmaya devam ediyor. 

6 Nisan Koronavirüs nedeniyle kaç kişi öldü, vaka sayısı kaç?

20-04/06/fahrettin-koca.jpg

Bakan Koca'nın "Test sayısında 20.000’i aştık. İyileşen toplam hasta sayımız 1.000’i geçti. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. Yeni uygulamada davranışlarıyla herkese örnek olan gençlere teşekkür ediyorum." açıklaması ile paylaştığı son sayılar şöyle; Toplam test sayısı: 181.445, toplam vaka sayısı:27.069, tolam vefat sayısı:574, toplam yoğun bakım hasta sayısı:1381, toplam entübe hasta sayısı:935, toplam iyileşen vaka sayısı:1042

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin