ePTTAVM ile devlet maske dağıtıyor! Ücretsiz maske nasıl alınır?

Koronavirüs salgınının ardından devlet maske dağıtımına başladı.

Merve Mutlu
06 Nisan 2020 - 10:56
Viral

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle devlet, ePTTAVM aracılığı ile virüse karşı korunma yollarından biri olan maskelerin dağıtımını yapmaya başladı. 

20-04/06/maske.jpg

Koronavirüs her geçen gün etkisini daha çok gösterirken, alınan tedbirler de artış gösteriyor. Geçtiğimiz akşam yapılan bir açıklama ile her eve kişi başına 1 paket (5 adet) olmak üzere maske dağıtılacağı açıklandı. PTT isteyen ve başvuran her vatandaşın evine kadar götürecek ve ücretsiz maskelerden herkes yararlanabilecek. Vatandaşlar da ePTTAVM ücretsiz maske nasıl alınır, nasıl başvurulur? sorularının cevaplarını aramaya başladı. 

ePTTAVM ücretsiz maske nasıl alınır?

20-04/06/eptt.png

İletişim Başkanı Fahrettin Altun attığı twit ile şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Sağlık ve Ulaştırma Altyapı Bakanlığı’nın koordinasyonunda 20-65 yaş arası vatandaşlarımıza maske dağıtılacaktır. Formu dolduran her vatandaşımızın evine haftada 5 adet maske teslim edilecektir."

Ücretsiz maskelere başvuru yapmak için maske.epttavm.com adresinden duyuruları takip edebilir ve açılacak e Devlet kapısı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 

20-04/06/maske.png

Verilen linkte yapılacak yönlendirilecek olan alandaki başvuru formunda; ad, soyad, TC kimlik numarası, adres gibi bilgilerinizi girerek siz de başvuru yapabilir, ücretsiz maske hakkınızdan yararlanabilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin