Kutsi ile Feyza Çipa ayrılık kararı aldı!

Uzun bir süredir beraber olan ünlü çift ayrılmaya karar verdi.

Merve Mutlu
06 Nisan 2020 - 12:12
Magazin

Şimdilerde Benim Adım Melek adlı dizide rol alan Kutsi, yaklaşık yedi yıladır bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Feyza Çıpa ile birlikteydi. Bir kez daha ayrılan çiftin ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Çıpa'nın sözleri olay yarattı. 

20-04/06/feyza-cipa-kimdir.png

Ev karantinasında kaldıkları dönemde eski sorunların yeniden ortaya çıkarılması nedeniyle ayrıldıkları düşünülen çiftten Feyza Çıpa, ayrılıklarını şu sözlerle duyurdu: "Evet bitti. Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum" 

20-04/06/feyza-cipa.png

Feyza Çıpa kimdir?

24 Mayıs 1985 doğumlu olan Feyza Çıpa,Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yaptı ancak oyuncu olmaya karar verdi. İlk olarak Miss Turkey'e katıldı ve üçüncü oldu. Bu başarının ardından Baba Ocağı adlı dizide oyunculuğa başladı ve ardından Arka Sıradakiler dizisinde büyük beğeni topladı. Çarkıfelek programında yer alan oyuncu çeşitli kliplerde de rol aldı. Uygun Adım Aşk, Mavi Kelebekler, Huzur Sokağı, Türk’ün Uzayla İmtihanı ve Hanım Köylü dizilerinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin