Aşk-ı Memnu rüzgarı yeniden başladı! Saat kaçta yayınlanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile yeniden ekranlarda.

Merve Mutlu
06 Nisan 2020 - 12:56
Gündem

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Hazal Kaya'nın yer aldığı, Kanal D ekranlarının, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan sevilen dizisi Aşk-ı Memnu yeniden başladı. 

20-04/06/ask-i-memnu.jpg

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisi, Kanal D ekranlarında yeniden başladı. Hafta içi yayınlanan Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa adlı magazin programı, koronavirüs nedeniyle yalnızca hafta sonları yayınlanacak. Haliyle ekranlardaki yayın açığı için de bir döneme damgasını vurmuş olan ve fırtınalar estiren Aşk-ı Memnu dizisi seçildi. 

Aşk-ı Memnu saat kaçta başlayacak?

20-04/06/ask-i-memnuu.png

Eşi İnci'nin ölümünün ardından çocukları Nihal ve Bülent ile bir başına kalan Adnan beyin, genç ve güzel bir kadın olan Bihter ile evlenmesi ve bir süre sonra manevi oğlu olarak gördüğü Behlül ile genç eşinin ilişki yaşamaya başlamasını ve ardından olanları konu alan Aşk-ı Memnu adlı dram dizisi, izleyicilerin yoğun isteği ile geri döndü. Karantina döneminde evde kalan vatandaşlar bundan sonra hafta içi her gün saat 10.45’de Kanal D’de sevilen dizinin eski bölümlerini izleyebilecekler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin