ABC'den yeni komedi dizisi yolda: Chopped & Screwed

ABC kanalı komedi dizisi "Chopped & Screwed" için geliştirme çalışmalarına başladı. Konusu, detayları...

Amerikan ulusal kanalllarından ABC gelecek sezonlarda yayınlamak üzere yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kanalın geliştirme aşamasına aldığı yeni dizi projelerinden birisi de "Chopped & Screwed"

ABC'DEN YENİ DİZİ PROJESİ: CHOPPED & SCREWED

2 Dope Queens ortak yaratıcısı Phoebe Robinson ve The Amber Ruffin Show yazarı Dewayne Perkins'in arkasında olduğu çoklu kameralı sitcom'un konusu şöyle:

Dizinin merkezinde bir siyahi berber ve güzellik salonu bulunuyor.

Müşterilerinin ve topluluğun yüzeysel ve iyileştirici ihtiyaçlarına hizmet etmeye devam etmek gibi kaçınılmaz durumlar nedeniyle bu ikili artık iş birliği yaparak bir araya gelmek durumunda kalır.

21-11/12/chopped-screwed.jpeg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Robinson ve Perkins ikilisi dizinin ortak yazarlığını üstlenirken aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

Robinson'un genel bir anlaşmasının bulunduğu ABC Signature ile birlikte Robinson'un Tiny Reparations'ı ve LeBron James & Maverick Carter'ın SpringHill Company'si projenin yapımcı şirketleri.

Robinson, HBO dizisi 2 Dope Queens'de ortak yaratıcı ve başrol olarak yer almasının yanında Ibiza ve What Men Want gibi filmlerde rol aldı. İlk komedi özel bölümü Sorry, Harriet Tubman'ın geçen ay HBO Max'te yayınlandığı Robinson'un yapım şirketi Tiny Reparations aynı zamanda Comedy Central için Doing the Most with Phoebe Robinson'un yapımcılığını üstlendi.

21-11/12/chopped-screwed-dewayne-perkins.jpeg

Netflix'teki The Break ve Peacock'ın The Amber Ruffin Show'unda yazarlık yapan Perkins ise Peacock'ın Saved By The Bell, Netflix'in The Upshaws ve MTV'nin Wild N' Out yapımlarında kamera karşısına geçti.

Chopped & Screwed'in senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin