Search Party 5. sezon final zamanı! Yeni sezon başlangıç tarihi!

Popüler kara komedi dizisi Search Party hem devam hem tamam! 5. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezonda neler olacak? Detaylar burada...

İlk iki sezonu TBS'te yayınlandıktan sonra, üçüncü sezonuyla birlikte WarnerMedia'nın HBO Max dijital yayın platformuna geçiş yapan popüler kara komedi dizisi "Search Party" için hem devam hem tamam kararı!

Dördüncü sezonu 14-28 Ocak 2021 tarihleri arasında izleyiciyle buluşan dizinin 5. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı HBO Max'ten gelen resmi açıklamayla kesinleşti.

Yeni sezon, ilk dört sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

SEARCH PARTY 5. SEZON 07 OCAK'TA BAŞLIYOR!

İlk kareleri paylaşılan final sezonunun başlangıç tarihi ise 07 Ocak 2022 olarak açıklandı.

Charles Rogers & Sarah-Violet Bliss ikilisince yaratılan; Alia Shawkat, John Reynolds, John Early ve Meredith Hagner gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin ilk üç sezonunda en iyi arkadaşlar Dory (Shawkat), Drew (Reynolds), Elliott (Early) ve Portia'yı (Hagner) karmaşık bir özel soruşturma, yarı tesadüfi cinayet, absürt örtbas ve sansasyonel dava eşliğinde izledik.

Dördüncü sezonda Dory, psikotik takipçisi (Cole Escola) tarafından esir tutuldu ve Drew; Elliott ve Portia'yı bu sefer Dory için tekrar bir arama ekibi olmaya zorladı.

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-1.jpeg

SEARCH PARTY 5. SEZON KONUSU

Peki 5. sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Neredeyse ölecekken son anda kurtulmayı başaran Dory, yeni sezonda teknoloji milyarderi Tunnel Quinn (Jeff Goldblum) ile iş ortaklığına girişecek.

Dory, fedakar ama ürkütücü bir yolculuğa çıkarken eski arkadaşları Portia (Hagner), Elliott (Early) ve Drew'u (Reynolds) da bu maceraya dahil edecek.

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-2.jpeg

Yaratıcılar Bliss ve Rogers ile birlikte Michael Showalter ve Jax Media'dan Lilly Burns ile Tony Hernandez sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda yer almaktalar.

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-3.jpeg

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-4.jpeg

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-5.jpeg

21-11/12/search-party-5-sezon-foto-6.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin