Netflix'in en pahalı filmi Red Notice'i tanıyalım! Konusu, fragmanı

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'lu Red Notice nasıl bir yapım? Netflix filminin konusu, oyuncu kadrosu, Türkçe alt yazılı fragmanı ve tüm detayları burada...

Beterin beteri var...

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi popüler oyuncuların başrolleri paylaştığı Netflix'in uzun zamandır merakla beklenen filmi "Red Notice" 12 Kasım 2021 Cuma tarihinde yayınlandı.

Yaklaşık 200 milyon dolarlık yapım bütçesi ile Netflix tarihinin en maliyetli filmi konumunda olan ve aksiyon, suç, komedi öğelerini bünyesinde başarıyla harmanlayan Red Notice 1 saat 57 dakika uzunluğunda.

"RED NOTICE" KONUSU

Peki, Red Notice nasıl bir yapım? Filmin konusu şöyle:

Filmde dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızı ve onun peşindeki FBI profil uzmanının, daima bir adım önde olan kurnaz bir soyguncuyu yakalamak için gönülsüzce suç ortağı olmasına tanıklık ediyoruz.

Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Fakat cüretkâr bir soygun, FBI'ın en başarılı profil uzmanı John Hartley (Johnson) ile birbirine rakip iki suçlu Sarah Black ve Nolan Booth'u (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez.

Dünyanın dört bir yanındaki ıssız hapishanelerden dans pistlerine ve vahşi ormanlara uzanan adrenalin yüklü bir maceraya dahil olan üçlü, çok memnun olmasalar bile zaman zaman birbirlerinden destek almak zorunda kalır.

Bu eğlenceli ve komik aksiyon-maceranın oyuncu kadrosunda ayrıca Chris Diamantopoulos (Sotto Voce), Ritu Arya (Urvashi Das), Ivan Mbakop (Tambwe), Vincenzo Amato (Gallo), Rafael Petardi (Ricci) gibi isimler yer alıyor.

21-11/13/red-notice-foto.jpeg

Flynn Picture Company, Seven Bucks Productions & Bad Version, Inc. iş birliğiyle hazırlanan filmin yazar-yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber üstlenirken; Thırber ile birlikte Beau Flynn, Dwayne Johnson, Ada Bachev, Hiram Garcia yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

RED NOTICE NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimlerine 03 Ocak 2020'de Atlanta, Georgia'da başlanan Red Notice'in çekimleri Covid-19 salgını nedeniyle aralıklarla gerçekleşti.

21-11/13/red-notice-posteri.jpeg

14 Kasım 2020'de Atlanta'daki çekimlerin tamamlanmasının ardından son olarak Roma ve Sardinya'daki çekimlere geçildi. İtalya'da gerçekleşen çekimler ise 18 Kasım 2020'de tamamlandı.

"Red Notice" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin