Hidden in the Woods filminin devamı geliyor! Detaylar!

Patricio Valladares'ın 2012 yılında yayınlanan korku filmi "Hidden in the Woods"un devamı geliyor! Detaylar...

Şilili film yapımcısı Patricio Valladares'ın 2012 yılında yayınlanan korku filmi "Hidden in the Woods"un devamı geliyor!

HIDDEN IN THE WOODS 10 YIL SONRAYA GİDİYOR!

Variety kaynaklı habere göre; Hidden in the Woods'un devam filmi için hazırlıklara başlandı. Yeni filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanacak.

Çekimler Şili'de ispanyolca olarak gerçekleştirilecek.

Alman yapım şirketi 8-Film'in, gelecek devam filminin ABD ve Alman haklarını satın aldığı da duyuruldu.

21-11/12/hidden-in-the-woods-izle.png

"HIDDEN IN THE WOODS" KONUSU

Peki, 8-Films (Germany), Reel Gore Releasing (ABD) ve Vallastudio Films (Şili) iş birliğiyle hazırlanan devam filminin hikayesi ne olacak?

Yeni film, orijinal Şili versiyonunun doğrudan devamı niteliğinde olacak ve Valladares'in çarpık hikayesinde anlatılan korkunç olaylardan 10 yıl sonrasını konu alacak.

İlk filmin hikayesi; Şili kırsalında tecrit altında yaşayan iki kız kardeşin başından geçenlere odaklanıyordu.

Fiziksel bir deformite ile doğmuş erkek kardeşleriyle birlikte yaşayan iki kız kardeş zalim babaları tarafından şiddet ve baskı altında büyümüşlerdir. Ölüm ve yaralanmaların olduğu polisle bir çatışmanın ardından ardından kaçan kardeşler babalarının tutuklanıp hapse atılması sonrasında amcalarının yanında kalmaya başlarlar.

Bu arada, bir uyuşturucu baronu, babalarının sakladığı büyük uyuşturucu zulasını çaldıklarına ikna olmuş ve onları bulmak için acımasız bir haydut çetesi göndermiştir.

Valladares yeni projesi hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "8-Films ile iş birliği yapacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım, çünkü CEO Steve'i 2012'de Frightfest'te ilk tanıştığımızdan beri çok iyi tanıyorum. O ve ekibi gerçek korku hayranları ve ben gençliğimden beri yaptığı işin hayranıyım.

O benim için çok önemli olan orijinal filmin büyük bir hayranı. 'Hidden in the Woods' destanındaki bu yeni korkunç bölümü dünyanın dört bir yanındaki eski ve yeni hayranlarla paylaşmak için sabırsızlanıyorum."

21-11/12/hidden-in-the-woods-poster.jpg

Valladares devam filminde de yazar-yönetmen olarak yer alıyor.

"Hidden in the Woods" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin