Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı

Masumlar Apartmanı 47.bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Gülben ile Safiye'nin karşı karşıya gelmesi durumu söz konusu olabilir. Peki neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 47.bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan ön izleme, ailede iplerin iyice gerileceğini özetlemekte. Gülben ile Esat arasında evlilik için atılan adımlar, işleri iyice karıştırmış durumda. Masumlar Apartmanı 47. Bölüm ön izlemesi de bu karışıklığın ne boyuta geleceğini en güzel özetleyen kısa özet oldu.

Özellikle Esat ile evlenmeyi kafasına koymuş ve bunun için tedavi olmaya başlayan Gülben’in yeni bölümde öne çıkacağını göreceğiz. Gülben her şeyi göze almış gibi gözüküyor. Peki ön izlemede neler var?

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Ön İzlemesi

Yeni bölüm ön izlemesinde Han’ın Safiye’ye gerçekleri sorduğu görülüyor. Bilerek Gülben’e bez verdiği ve bilerek yemeği yaktığını sorduğunda Safiye ise gerçekten bunları yaptığını itiraf ediyor.

Gülben ise ablası ile Han arasında yaşanan bu konuşmayı duyuyor. Gülben’in odasından çıktığını ve Safiye ile yüzleştiğini de görüyoruz. Ablasının gerçekten bunları yaptığına ilk etapta inanmak istemediğini söylese de sonrasında yaşananlarla beraber Gülben’in ablasına karşı tavır aldığını da görüyoruz.

Safiye bunları ailesini korumak için yaptığını söylese de bu kez Gülben buna pek inanmıyor gibi duruyor. Safiye ile Gülben belki de ilk kez bu kadar sert bir şekilde karşı karşıya geliyor diyebiliriz.

Gülben’in söyledikleri Safiye’ye ağır geliyor onu da net olarak görebiliyoruz. Fakat Masumlar Apartmanı 47. Bölüm ön izlemesinde başka bir detay yok. Yeni bölüm için sadece bu kadar kesite yer verilmiş durumda.

Yeni bölüm için yayınlanacak olan fragmanda daha fazlasını görebiliriz. Gülben ile Safiye arasında iplerin gerileceği ise kesin. Esat ile Gülben’in evlilik durumunun ne olacağı ise hala kesinlik kazanmış değil. İkili her şeyin üstesinden gelecek mi bilemiyoruz. Bunları yeni bölümlerde göreceğiz. Bu konu birkaç bölüm daha uzayacak gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin