Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Neler Olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde sürprizlere hazır olmak gerekiyor. Peki, Akça Hatun'un hikayesi çözülecek mi?

Çok iyi bir başlangıç yapan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, reyting listelerinde birinci sırada yer aldı. Hem total sıralamasında hem de AB sıralamasında Yasak Elma dizisini geçerek birinci olan yapımın, ikinci bölümü de merakla beklenmeye başladı. Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanı yeni bölüm için bize yeni fikirleri de sunmuş oldu.

Savaşın sonucu ne oldu ve Akça Hatun’un durumu ne olduğu gibi soruların cevaplarını arıyorduk. Fragman çok fazla detay vermiyor ama yine de bazı çıkarımlar yapmak mümkün olabilir.

Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacaklar

Yeni fragmanda Akça Hatun öne çıkıyor gibi gözüküyor. Aslında karşı taraftan olmasına karşın bir casus gibi obaya sızmayı başardığı gözüken Akça Hatun’un bir intikamdan söz ettiğini görüyoruz.

Artık tam olarak ne intikamından söz ettiğini ve obada neler yapacağını tam olarak bilmiyoruz. Dizi ilerledikçe Akça Hatun’un hikayesi de netlik kazanmaya başlayacaktır. Şimdilik bir casus olarak karşımıza çıkıyor ama dediğimiz gibi kesin olarak kim olduğunu ve hikayesinin ne olduğunu bilemiyoruz.

Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanına bakacak olursak, savaşın da bittiğini anlıyoruz. Selçuklu savaşı kazanmış gibi duruyor. Ama burada da kesin bir bilgi yok. Sadece Alparslan ve askerlerinin dönerken yeni bir pusuya düştüğü anlaşılıyor.

Bu pusuda da yine dilsiz adamlar var. Alparslan artık hainin kim olduğunu kesin olarak anlayacak gibi duruyor. Dili kesik olan suikastçıların ilk bölümde de nereden geldiği belli olmuştu. Muhtemelen bu konuda da yeni adımlar atılacak.

Şu an Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm 2.Fragmanı ile ortaya çıkan bilgiler bunlar. Yeni bir fragman ya da gelecek yeni bir ön izleme sonrasında yeniden detayları paylaşırız. Dizi dolu dizgin devam edecek gibi duruyor. Bakalım beklentiler oldukça yüksek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin