Üç Kuruş 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Üç Kuruş 3.Bölüm fragmanı yayınlandı. Kartal ile Efe'nin işbirliği yeni bölümde başlıyor. Peki bu kez ikili katilin kim olduğunu bulabilecek mi?

Üç Kuruş, ikinci bölümüyle Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizinin ikinci bölümünde Efe ile Kartal’ın katili bulmak için beraber çalışmaya başladığını gördük. İkilinin katilin kim olduğunu bulma çabaları devam ederken biz bir yandan da katilin hikayesini görmüştük. Üç Kuruş 3.Bölüm fragmanı da olayların nasıl devam edeceğini gösteriyor.

Yeni bölüm fragmanından söz etmeden önce 2.bölümde neler yaşandığını derinlemesine bir hatırlayalım. Sonra yeni bölümde neler olacağı konusundaki detaylara da geçmiş olacağız.

Üç Kuruş 3.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

2.bölümde katilin kim olduğunu bulma konusunda beraber çalışan Efe ve Kartal, bir sonraki hedef olarak görülen Mirsad’ı korumaya almıştı. Babası öldürülen Mirsad’ın yeni hedef olduğunu bilen ikili, katili durdurmak için planlar yapıyordu.

Bu sırada yeni bir karakterin de devreye girdiğini gördük. Suç lideri Nezih dizideki yerini aldı ve Kartal’ı sıkıştırmaya başladı bile. Kartal’ın kendisine borcu olduğunu belirten Nezih, Kartal’a borcunu ödemesi için bir süre vermiş ve bir daha ortalarda dolanmamasını istemişti.

Kartal ise Nezih’e karşı yine Nezih’in kızı Bahar ile işbirliği yapmaya çalışmıştı. Bu sırada Efe ise polisliğe geri döndü. Zaten tam da bu sırada Mirsad öldürüldü. Üç Kuruş 3.Bölüm fragmanı da buradan devam ediyor.

Mirsad’ın ölümü sonrasında Kartal’ın gözaltına alınması söz konusu olacak. Fakat Efe, ona tanıklık yaparak kurtaracak gibi gözüküyor. Bir yandan Kartal’ı kurtarırken bir yanda da katili aramaya devam eden Efe, yeni ipuçları bulacak. Bu sırada Kartal ile Bahar ise beraber hareket edecek gibi gözüküyor.

Nezih’e karşı beraber hareket edecekleri gözüken ikilinin yine belaya bulaşacakları ise kesin. Şimdilik fragmanda yer alan detaylar böyle. Yeni bölüme kadar gelecek bir sonraki fragmanda bölümle ilgili çok daha fazla detay göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin