Gönül Dağı Bu Hafta Yok mu? Yayınlanacak mı?

Gönül Dağı bu hafta yayınlanacak mı? Dizinin bu hafta neden ertelendiği konusunda bir açıklama var mı? İşte Gönül Dağı dizisi için son gelişmeler ve alınan karar.

Düğün heyecanıyla ekrana gelen Gönül Dağı, son bölümden sonra yeni bölüm için bir hayli meraklandırmıştı. Bir yandan yeni hikayelerle senaryosunun genişlemesini beklediğimiz dizi, bir yandan da yeni sürprizlere gebe gibi duruyor. Ama tüm bunların yanında bu hafta dizinin hayranlarını birazcık üzecek bir gelişme yaşanacağını da belirtelim.

TRT’nin yayın akışına baktığımız zaman dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu gündeme gelmişti. İşte dizinin hayranlarına kötü haber de bu kısımda geldi.

Gönül Dağı Bu Hafta Yok - Milli Maç Arası

TRT 1 yayın akışına baktığımız zaman, dizinin yeni bölümünün akışta yer almadığını görüyoruz. Bir hafta kadar bir ara verileceği ve dizinin yeni bölümünün bir hafta sonra yayınlandığını göreceğiz. 20 Kasım Cumartesi yeni bölüm yayınlanmış olacak.

Bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanmamasının nedeni de belli. Bu hafta yeni bölümün yayınlanmamasının nedeni milli maç arasının olması. Cumartesi günü saat 20:00’da milli maç var. Dünya Kupası elemeleri kapsamında milli takımımız Cebelitarık ile maça çıkacak.

TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maç için yayın akışında değişikliğe gidildiğini görüyoruz. Gönül Dağı yeni bölümü de bir hafta kadar ertelenmiş oldu.

21-11/12/gonul-dagi-2.jpg

Dizinin bu süreç içerisinde ön izlemeleri yayınlanacak olursa, ön izlemeleri için de paylaşımlar yaparız. Şu an için fragman dışında ek bir ön izleme parçasının yayınlanmadığını görüyoruz.

1 hafta ara verildiği için yakın zamanda fragmandan biraz daha uzun ön izlemeler paylaşabilirler. Paylaşım yapılırsa sitemize ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin