Shudder yeni korku filmi They Live in The Grey'i duyurdu! Konusu ne?

Shudder yeni bir korku filmi projesini daha duyurdu: "They Live in The Grey". Filmin ürkütücü hikayesi nasıl?

Korku, gerilim ve doğaüstü türündeki dizi-filmleri ile bilinen dijital yayın platformu Shudder yeni bir korku filmi projesini daha duyurdu: "They Live in The Grey"

Shudder, bugün yaptığı açıklama ile Burlee ve Abel Vang (Bedeviled) tarafından yazılıp yönetilen doğaüstü film "They Live in The Grey"in dünya çapındaki yayın haklarının satın alındığını duyurdu.

"THEY LIVE IN THE GREY" KONUSU

Peki, In They Live in The Grey'de izleyiciyi nasıl bir ürkütücü hikaye bekliyor?

Bir çocuk istismarı vakasını araştıran Claire (Michelle Krusiec), ailenin doğaüstü bir varlık tarafından işkence gördüğünü keşfeder.

Claire, aileyi kurtarmak için artık kendi korkularıyla yüzleşmeli ve ortaya çıkan durugörüsünü kötü niyetli gücü durdurmak için kullanmalıdır.

Shudder orijinal filmi, 2022 yılının ilk aylarında Kuzey Amerika, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda'da gösterime girecek. Vertical Entertainment, kalan bölgeler için uluslararası satışları yönetecek.

21-11/12/they-live-in-the-grey-oyunculari.png

Shudder Genel Müdürü Craig Engler yeni projeleri hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Vang kardeşler, Claire rolündeki Michelle Krusiec'in sürükleyici performansıyla imzasını attığı, kesinlikle yılın en korkutucu filmlerinden biri olacak heyecan dolu ürkütücü bir gerilim filmi hazırladılar.

Shudder üyelerini, Claire'in gözünden görmeye ve yaşam ile ölüm arasındaki o büyüleyici ve akıldan çıkmayan boşluğa bakmaya davet etmekten heyecan duyuyoruz."

Filmin arkasındaki Vang kardeşler ise "Bu Asyalı-Amerikalı anlatıyı korku evrenine taşımamıza yardımcı olacak Shudder'dan daha iyi bir ortak düşünemiyoruz" açıklamasında bulundular.

"THEY LIVE IN THE GREY" OYUNCULARI

Standoff Pictures Production & Whiskey Stream Films iş birliğiyle hazırlanan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ken Kirby (Good Trouble), Ellen Wroe (For All Mankind), Madelyn Grace (Don't Breath 2) gibi isimler yer alıyor.

21-11/12/shudder.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin