Alparslan Büyük Selçuklu Reytingleri Nasıl? İlk Bölüm Ne Yaptı?

Alparslan Büyük Selçuklu reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümünün reytingleri nasıl? 8 Kasım reyting sonuçlarında Alparslan Büyük Selçuklu lider oldu mu?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi uzunca bir bekleme süresinin sonunda yayınlandı. Hafta başında yayınlanan dizinin reytinglerde nasıl sonuçlar alacağı da büyük oranda merak ediliyordu. Çünkü dizinin günü Pazartesi olarak seçilmişti. Seçilen gün nedeniyle yapımın karşısında çok iddialı rakipleri olduğunu görmüştük. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu reytingleri nasıl?

Dizi Pazartesi gününde yer alan iddialı rakiplerine karşı bir varlık gösterebildi mi? Özellikle Yasak Elma dizisine karşı durumu ne?

Alparslan Büyük Selçuklu Reytingleri ve İlk Bölüm Sıralaması

Hızlı bir başlangıç yapan dizinin ilk bölümünden de isteneni verdiğini net olarak görüyoruz. Sonuçlara baktığımız zaman, ilk dikkatimizi çeken her zaman olduğu gibi Total kitlesi oluyor.

Sıralamada Total’de Alparslan Büyük Selçuklu 1.sırada yer almayı başarmış durumda. İkinci sırada ise her hafta birinciliğiyle gündeme gelen Yasak Elma dizisi yer alıyor.

Burada Üç Kuruş dizisinin biraz geri planda kaldığını görüyoruz. Üç Kuruş 5.sıraya kadar gerilemiş durumda. AB listesine geçtiğimiz zaman da durum değişmiyor. AB listesinde de 1.sırada yer alan dizi Alparslan Büyük Selçuklu olarak karşımıza çıkmakta.

21-11/11/alpaslan-buyuk-selcuklu.jpg

Yine AB listesinde de ikinci sırada yer alan dizi ise Yasak Elma olmuş durumda. 8 Kasım Pazartesi sonuçlarına göre Üç Kuruş dizisinin ise AB listesinde de 5.sırada yer aldığını görüyoruz.

ABC listesine geçtiğimiz zaman da 8 Kasım için durumun yine değişmediğini anlıyoruz. Alparslan Büyük Selçuklu 1.bölümü yine reyting sırasında birinci sırada yer almakta.

Diziyi takip eden ise yine Yasak Elma oluyor. 2.sırada yer alan Yasak Elma’nın ardından gelen dizi ise 4.sırada Üç Kuruş olarak karşımıza çıkıyor. Alparslan Büyük Selçuklu 1.bölümünün yayınlandığı bu hafta reytingler böyle. Bakalım diğer bölümlerde de birincilik devam edecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin