Psikolojik korku Last Night in Soho konusu, fragmanı, yayın tarihi

Edgar Wright imzalı Last Night in Soho filminin konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları...

"Rüyalar gerçekten doğru çıkıyor..."

Dünyanı değiştirmek için tek bir gece yeter! Edgar Wright'ın (Shaun of the Dead, Baby Driver) yeni psikolojik korku filmi "Last Night in Soho (Dün Gece Soho'da)" ertelemeler nedeniyle vizyona girme takvimi konusunda büyük yankı uyandırdıktan sonra, 29 Ekim'de Focus Features tarafından nihayet sinemalarda gösterime girmişti.

Gişede şimdiye kadar 13 milyon $ gelir elde eden ve Türkiye'de 12 Kasım'da vizyona girecek olan filmin, 19 Kasım'dan itibaren çeşitli dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacağı resmen duyuruldu.

21-11/11/last-night-in-soho-twitter.png

LAST NIGHT IN SOHO NASIL BİR YAPIM?

Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Last Night in Soho izleyiciyi Swinging Sixties dönemi Londra'sına götürüyor.

Thomasin McKenzie geçmişte işlenen bir cinayeti ortaya çıkaran bir moda tasarımcısı olarak rol alıyor. Peki, kurban kim? Anya Taylor-Joy'un hayat verdiği bir şarkıcı olan Sandie...

Gizemli bir şekilde 1960'lı yıllara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu edinen Dün Gece Soho'da filminin kısa özeti şu şekilde:

21-11/11/dun-gece-sohoda-izle.jpeg

En büyük tutkusu moda olan ve başarılı bir moda tasarımcısı olmayı hedefleyen Eloise, gizemli bir şekilde 1960'lara gider ve burada hayranı olduğu göz kamaştırıcı şarkıcı Sandie ile karşılaşır. Ancak cazibe göründüğü gibi değildir ve geçmişin hayalleri çatırdamaya ve çok daha karanlık bir şeye dönüşmeye başlar.

"DÜN GECE SOHO'DA" OYUNCULARI

Wright'ın, senaryosunu Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful) ile birlikte yazdığı Last Night in Soho'nun oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Ajao (John), Terence Stamp (Lindsay), Rita Tushingham (Margaret "Peggy" Turner), Jessie Mei Li (Lara), Synnove Karlsen (Jocasta) gibi isimler rol alıyor.

21-11/11/last-nigh-in-soho-poster.jpeg

Film; sinematografi, yapım tasarımı, McKenzie, Taylor-Joy ve Rigg'in performansları konusunda genel olarak olumlu eleşiriler almaya devam ediyor.

"Last Night in Soho" Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin