Brezilya yapımı 7 Tutsak Netflix'te yayınlandı! 7 Prisoners konusu, fragmanı

Alexandre Moratto imzalı 7 Tutsak, Netflix'te yayınlandı! Sorriso Diverso Venezia ödülünü kazanan yapımın konusu, fragmanı, oyuncuları...

Sorriso Diverso Venezia ödülünü kazanan Brezilya yapımı "7 Tutsak (7 Prisoners)" filmi Netflix'te yayınlandı.

Prömiyeri Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilen Alexandre Moratto imzalı drama 11 Kasım 2021 Perşembe tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

"7 TUTSAK" NASIL BİR YAPIM? KONUSU, OYUNCULARI

1 saat 34 dakika süreli yapımın konusuna bakacak olursak;

7 Tutsak; insan kaçakçılarının kıskacından kurtulmaya çalışan yoksul bir gencin, kendi ahlak kurallarına göre yaşamak ile hayatta kalmak arasında bir seçim yapmasını konu ediniyor.

Yönetmen Alexandre Moratto ve yapımcı Fernando Meirelles'in, Brezilya'da günümüzün sözleşmeli köleliğine dair etkileyici bir hikayeye imza attıkları filmin detaylı özeti ise şu şekilde:

18 yaşındaki Mateus (Christian Malheiros), kırsal kesimde yaşayan işçi ailesine ailesine daha iyi bir yaşam sağlamak için yeni patronu Luca (Rodrigo Santoro) için São Paulo'daki bir hurdalıkta bir işi kabul eder. Kendisini neyin beklediğinden habersiz, kasabasından bir avuç genç erkekle birlikte şehre gönderilir.

Ama birkaç çocuk ile birlikte insan ticaretinin tehlikeli dünyasında kapana kısıldığında, Mateus kendisini hapseden adam için çalışmakla kendisinin ve ailesinin geleceğini riske atmak arasında bir karar vermek zorunda kalır.

Mateus'un öğrendiği üzere patronun da bir patronu vardır. Ve eğer bir çıkış yolu bulmak istiyorsa, ne yapması gerekmektedir? Günümüzün ekonomik çaresizliğinin karanlık tarafından bakan film; güç, dayanışma ve ihanet üzerine ustaca bir incelemeye dönüşen bir gerilim filmi.

21-11/11/7-prisoners-foto.jpeg

Yazar-yönetmen Alexandre Moratto'nun (Sócrates) ikinci uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyan 7 Tutsak; O2 Filmes yapımcılığında hazırlanırken, oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Christian Malheiros (Mateus)
- Rodrigo Santoro (Luca)
- Bruno Rocha
- Vitor Julian (Ezequiel)
- Lucas Oranmian (Isaque)
- Cecília Homem (Mello)
- Dirce Thomaz
- Clayton Mariano (Bianchi)

21-11/11/7-prisoners-afisi.jpeg

Filmin yapımcı kadrosu ise Ramin Bahrani, Fernando Meirelles ve Alexandre Moratto'dan oluşuyor.

"7 Prisoners (7 prisioneiros)" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin