Stranger Things yıldızı Finn Wolfhard'dan slasher korku geliyor! Detaylar!

Fenomen dizi Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, yepyeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Stranger Things dizisinin yıldız isimlerinden Finn Wolfhard, yepyeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki yaz Stranger Things'in 4. sezonuyla küçük ekrana dönüş yapacak genç aktör bunun öncesinde yeni Ghostbusters filmi olan Ghostbusters: Afterlife'da (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya) boy gösterecek.

Bekar bir anne ve iki çocuğunun küçük bir kasabaya vardıklarında, orijinal hayalet avcılarıyla olan bağlantılarını ve dedelerinin geride bıraktığı gizli mirası keşfetmeye başlamasını konu edinen ve 19 Kasım 2021'de vizyona girecek olan filmde oyuncuyu Trevor karakteriyle izleyeceğiz.

21-11/11/finn-wolfhard.jpeg

WOLFHARD'DAN SLASHER KORKU-KOMEDİ FİLMİ GELİYOR

Genç yaşı göz önüne alındığında şu ana kadar Hollywood'da kendine iyi bir kariyer yapan Wolfhard, bu yılın başlarında YouTube'da yayınlanan Night Shifts ismindeki filmi yazıp yönetmişti.

Wolfhard'ın film yapım cephesinde sırada ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz! Genç oyuncu/film yapımcısının kendi korku filmini çekmeye hazırlandığı ortaya çıktı!

Wolfhard, NME'ye verdiği röportajda projeyi "Kampta geçen bir korku-komedi-slasher filmi" olarak nitelendiriyor.

21-11/11/finn-wolfhard-2.jpeg

Ayrıca gizemli projenin başka bir kısa filmden ziyade uzun metrajlı bir film olduğu belirtiliyor.

Night Shifts:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin