Hayvanların Sırları ile Netflix'te bambaşka bir deneyim! Animal nasıl bir dizi?

Vahşi hayatın sırlarını daha yakından keşfetmeye hazır mısınız? Hiç görülmemiş görüntülere yer veren sürükleyici dizi "Hayvanların Sırları (Animal)" Netflix'te yayınlanmaya başladı. Konusu, fragmanı, detayları...

Onları keşfedin. Sevgilerini, öğrenmelerini, oynamalarını, hayatta kalmalarını...

Vahşi hayatın sırlarını daha yakından keşfetmeye hazır mısınız? Hiç görülmemiş görüntülere yer veren sürükleyici belgesel dizi "Hayvanların Sırları (Animal)" Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Plimsoll Productions (Night On Earth) yapımcılığında hazırlanan Animal'ın mevcut bölümleri, 10 Kasım 2021 Çarşamba'dan itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

ANIMAL NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Hayvanların Sırları; dünyanın en muhteşem hayvanlarının bazen insanın içini ısıtan bazen de dehşete düşüren anlarını ekrana taşıyor.

Bryan Cranston, Rebel Wilson, Rashida Jones ve Pedro Pascal gibi isimlerin anlatıcılığını yaptığı dizi; vahşi köpek ailesi, kanguru, anne aslan ve genç bir dev pasifik ahtapotunun da içinde yer aldığı doğal dünyanın eşsiz ailelerine bizleri götürüyor.

Neredeyse tamamen pandemi döneminde çekilen dizinin prodüksiyon sürecinde ekip, seyahat kısıtlamaları nedeniyle erişim sağlanamayan ülkelerde çekim yapmak için yerel kamera operatörlerinden yardım aldı.

21-11/10/animal-foto.jpeg

Yayınlanan bölümlerin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Büyük Kediler" (50 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Köpekgiller" (44 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Keseliler" (46 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kafadan Bacaklılar" (44 dakika)

ANIMAL YENİ BÖLÜMLER YOLDA!

Animal'ın 2. kısmı için Netflix'ten şimdiden onay çıkmış durumda. Andy Serkis, Anthony Mackie, David Harbour ve Uzo Aduba gibi isimlerin her bir farklı bölümde anlatıcılık yapacağı yeni bölümlerde yunuslar, ayılar, yırtıcı kuşlar ve maymunlar odak noktasında olacak.

21-11/10/animal-netflix-dizisi.jpeg

Yeni bölümler 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

"Animal" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin