ABC'nin polis kız kardeşler temalı yeni dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Pam Veasey, Robin Roberts ve Regina King'in arkasında olduğu ABC'nin yeni dizi projesinin oyuncu kadrosuna Amirah Vann ve Tisha Campbell-Martin ikilisi katıldı.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 17:44
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin deneme bölümü siparişi verdiği, CSI: NY eski dizi sorumlusu Pam Veasey, Robin Roberts ve Regina King gibi isimlerin arkasında olduğu isimsiz dizi projesinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

DİZİNİN KONUSU NE?

Veasey'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; her biri New York Polis Departmanı'nda polis olarak görev yapan beş Afrika asıllı Amerikalı kız kardeşe odaklanıyor.

Evlilik, annelik ve aile sorumluluklarını güçlükle bir arada yürütmeye çalışan kahramanlarımız bir yandan da yüksek risk içeren zorlu iş görevlerinin üstesinden gelmeye çalışmaktadırlar.

- Amirah Vann (Underground) kız kardeşlerden Ella'ya hayat verecek. Zeki, yardımsever ve prensip sahibi biri olan Ella, Queens'teki çocukluk mahallesini devriye gezmektedir. 18 yıllık evli ve üç çocuk annesi olan karakter ev ve iş yaşamını dengede götürme çabalarındadır.

18-02/28/amirah-vann-1519834109.jpg

Underground'daki Ernestine rolüyle bilinen aktris yakın geçmişte How to Get Away with Murder'da Tegan Price karakteriyle karşımıza çıktı. Kariyerinde And So It Goes ve Tracers gibi filmler bulunan oyuncu USA Network'ün Unsolved: the Murders of Tupac and the Notorious B.I.G dizisinin de kadrosunda bulunuyor.

- Tisha Campbell-Martin (Dr. Ken, My Wife & Kids) ise hazır cevap, sert ve iğneleyici bir espri anlayışı olan devriye polis çavuşu Anise Kendrick-Morrison karakterine hayat verecek. Ailesiyle, özellikle NYPD'de görevli dört kız kardeşiyle son derece gurur duyan ve aralarında göreve başlayan ilk kişi olan Anise, Queens'teki çocukluk mahallesini gururla devriye gezmektedir.

18-02/28/tisha-campbell-1519834121.jpg

49 yaşındaki Tisha Campbell-Martin son olarak Lifetime'ın televizyon filmi The Simone Biles Story: Courage to Soar'da Simone Biles'ın annesi Nellie Biles karakteriyle izleyenlerin karşısına çıktı. Aktris bu projenin resmi dizi onayını alması halinde, 2001-2005 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlanan Damon Wayans'lı My Wife and Kids ve 2015-2017 döneminde iki sezon boyunca ekranlara gelen Dr. Ken'in ardından ABC çatısı altında yeni bir dizi ile ekranlara geri dönmüş olacak.

Dizinin deneme bölümü oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin