Empire'ın 4. sezonuna Rhyon Nicole Brown ve Porscha Coleman katıldı!

Fox'un Empire dizisinin 4. sezonuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 19:59
Gündem

Dördüncü sezonu içinde olan Fox'un "Empire" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Kade Wise (Lucifer), Chet Hanks (Maron) ve Alfre Woodward'ın (12 Years A Slave) ardından Rhyon Nicole Brown (Surviving Compton: Dre, Suge & Michel'le) ve Porscha Coleman (You Can't Fight Christmas) ikilisi tekrar eden rollerle kadroya katıldılar.

18-03/01/rhyon-nicole-brown-porscha-coleman.jpg

İki ismin dizde canlandıracakları karakterler hakkındaki detaylara bakacak olursak;

- Rhyon Nicole Brown; Cookie'nin (Taraji P. Henson) tutuklu arkadaşı Poundcake'in kızı Maya karakterine hayat verecek. Hapishanede dünyaya gözlerini açan ve annesinin kollarından alınarak üst orta sınıfa mensup bir aile tarafından büyütülen Maya eğitimli bir dansçı. Bildiğini okuyan, zarif ve harika birisi.

26 yaşındaki aktris Brown'ın geçmiş çalışmaları arasında Lifetime'ın Surviving Compton: Dre, Suge & Michel'le, BET'in Tales ve Freeform'un Lincoln Heights yapımları bulunuyor.

- Porscha Coleman ise Porsha'nın (Ta'Rhonda Jones) seksi ve hırslı kuzeni Mercedes karakterine hayat verecek. Mercedes, tomurcuklanmakta olan şarkıcı/rap sanatçısı kariyerine hızlı bir giriş yapmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.

33 yaşındaki Coleman son olarak TV One orijinal filmi You Can't Fight Christmas'ta rol aldı.

Lee Daniels ve Danny Strong ikilisinin yaratıcısı olduğu Empire'da Brian Grazer, showrunner Brett Mahoney, Ilene Chaiken, Francie Calfo ve Sanaa Hamri yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Dizi, sezonun geri kalan bölümlerini tamamlamak için 28 Mart Çarşamba akşamı Fox ekranlarına geri dönecek.

"Empire" 4. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin