Chiefs dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor: Alana De La Garza, Aunjanue Ellis ve Michael Trucco kadroda!

CBS'in deneme bölümü siparişini verdiği polis draması Chiefs'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı. Chiefs dizisinin konusu...

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 22:30
Gündem

David Hudgins, Carol Mendelsohn ve Sony Pictures TV Studios'un arkasında olduğu, CBS'in deneme bölümü siparişini verdiği yeni dizi projelerinden "Chiefs"in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

"CHIEFS" DİZİSİNİN KONUSU

Hudgins'in (Shut Eye) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Los Angeles County'nin çeşitli bölgelerinde polis şefi olarak görev yapan azimli, başarılı ve birbirlerinden çok farklı kadınların mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor. Bu üç kadın, tehlikeli bir seri katili yakalamak için bir çalışma kolu oluşturacak şekilde bir araya gelirler ve olaylar gelişir. (Gerçek yaşamda Los Angeles County'de güncel olarak görev yapan yedi kadın polis şefi bulunmakta, bu rakam tüm zamanların en yüksek rakamı olarak dikkat çekiyor)

OYUNCU KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Chiefs'in oyuncu kadrosuna şimdiye kadar dahil olan isimlere ve rollerine bakacak olursak;

- Alana De La Garza (Criminal Minds: Beyond Borders) hikayedeki üç polis şefinden biri olan Beverly Hills polis şefine hayat verecek. Hukuk fakültesi mezunu ve işinin tamamen politika ve imajla ilgili olduğunun bilincinde olan karakter, diğer polis şefleri Kendra ve Vicky ile yakın arkadaştır.

42 yaşındaki Alana De La Garza, CBS'in Criminal Minds: Beyond Borders dizisinde Clara Seger karakteriyle iki sezon boyunca rol alırken aynı kanalın Scorpion ve CSI: Miami dizilerinde tekrar eden rollerle yer aldı. Aktris, ABC'nin tek sezon sonunda iptali gören Forever dizisinin kadın başrolüydü.

18-03/01/alana-de-la-garza-1519862263.jpg

- Aunjanue Ellis (Quantico); hikayenin ana kahramanlarından bir diğer polis şefi Kendra Downes'a hayat verecek. İki çocuk annesi boşanmış bir kadın olan Kendra çok saygın ve deneyimli bir polis şefi olup diğer polislere her zaman göz kulak olan insancıl ve iletişim kurmayı seven bir kişiliğe sahiptir.

ABC'nin ajan draması Quantico dizisinin iki sezonunda Miranda Shaw karakterine hayat veren Aunjaune Ellis ayrıca iki CBS dizisi The Mentalist ve NCIS: Los Angeles'ta tekrar eden rollerle yer aldı.

18-03/01/aunjanue-ellis.jpg

- Michael Trucco (Battlestar Galactica) ise dostluğunun geçmişe dayandığı polis şefi Kendra Downes (Ellis) ile yakın çalışan dedektif Keele karakterini canlandıracak. Görmüş geçirmiş bir profesyonel olan Keele keskin zekalı, düşüncelerini paylaşmaktan çekinmeyen ve kendisini işine adamış birisidir.

48 yaşındaki Trucco son olarak Netflix'in Disjointed dizisinde Tae Kwon Doug karakteriyle karşımıza çıktı. Battlestar Galactica'ın Samuel Anders'i olarak bilinen aktör ayrıca Fairly Legal, How I Met Your Mother ve Grandfathered gibi çeşitli dizilerde boy gösterdi.

18-03/01/michael-trucco.jpg

Sony Pictures TV Studios ve CBS TV Studios ortak yapımcılığındaki Chiefs'in yürütücü yapımcı kadrosunda Carol Mendelsohn Prods.'tan Carol Mendelsohn ve Julie Weitz bulunuyor.

Zetna Fuentes'in (How To Get Away with Murder, This Is Us, Shameless) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin