Doğaüstü polisiye Dead Inside dizisinin başrolleri Freddie Stroma ve Joey King ikilisinin oldu!

The CW'nun pilot bölüm siparişini verdiği Dead Inside dizisinin oyuncu kadrosuna ilk isimler dahil oldu.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 23:35
Gündem

Yönetmen koltuğuna Michael Patrick Jann'ı (The Good Doctor, Powerless) oturtan The CW'nun deneme bölümü siparişi verdiği yeni dizi projelerinden "Dead Inside"ın başrolleri belli oldu!

Doğaüstü unsurlar barındıran bir polisiye olarak nitelendirilen dizinin oyuncu kadrosuna Freddie Stroma (UnReal) ve Joey King (Fargo) ikilisi erkek ve kadın başroller olarak katılırlarken, Hayley Marie Norman (Adam Ruins Everything) kadroya dahil olan bir diğer isim oldu.

"DEAD INSIDE" DİZİSİNİN HİKAYESİ

Yazar Katie Lovejoy (Miranda's Rights, NBC Dracula), Warner Bros. TV ve Bill Lawrence'ın (Spin City, Scrubs, Cougar Town) Doozer Productions'ı ortaklığında hazırlanan dizinin hikayesi şöyle:

İşinde başarılı dedektif erkek kardeşi Zach Gates'in (Stroma) ölümüne neden olan patlamadan sağ kurtulan başarısız bir devriye polisi Emmy Gates (King) bir süre sonra kardeşinin hayaletini görmeye başlar. Bundan sonra suç mağdurlarına yardım etmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

- Freddie Stroma; rahatsız edici derecede mükemmel, bir rock star cazibesiyle kendine son derece güvenen dedektif Zach Gates karakterini canlandıracak. Zach bir hayalet olarak geri döndüğünde kendisine en yakın insanlar hakkında bazı şaşırtıcı şeyler öğrenecektir.

Yakın geçmişte ABC'nin zaman yolculuğu temalı kısa ömürlü Time After Time (H.G. Wells) ve Lifetime'ın UnREAL (Adam Cromwell) dizilerinde karşımıza çıkan 31 yaşındaki Stroma son olarak Jennifer Lopez ve Vanessa Hudgens ile birlikte rol aldığı Second Act isimli romantik komedi filminin çekimlerini tamamladı.

18-03/01/freddie-stroma-joey-king.jpg

- Joey King; sandığından daha sert ve güçlü biri olan, güven eksikliğini azmi, espri anlayışı ve ve şakalarıyla telafi eden Emmy Gates karakterine hayat verecek. Kardeşinin ölümüyle birlikte hayatı tersine dönen Emmy, Zach'in hayalet olarak geri dönüşünün ardından bir cinayeti ve Zach'in bitmemiş bir işini çözmek için kardeşiyle takım oluşturur.

FX'in antoloji türündeki dizisi Fargo'nun ikinci sezonunda Greta Grimly karakteriyle izlediğimiz 18 yaşındaki genç aktris King son dönemde film çalışmalarıyla yoğun bir dönem geçiriyor.

- Hayley Marie Norman ise Portland Polis Merkezi'nde görevli çenesi düşük danışma memuru Jayla Harris karakterine hayat verecek.

18-03/01/hayley-marie-norman.jpeg

Son dönemde Living Biblically ve Alone Together dizilerinde konuk oyuncu olarak yer alan Norman ayrıca iZombie, Murder in the First ve Selfie gibi dizilere de konuk oldu.

Hikayesiyle geçen sezonun iptal edilen CW/WBTV dizisi Frequency'i anımsatan dizide Lovejoy ile birlikte Doozer'dan Lawrence ve Jeff Ingold yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

Dead Inside'ın pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin