The Rocketeer animasyon dizisi olarak geri dönüyor!

Dave Stevens'ın çizgi roman serisi The Rocketeer bu kez animasyon dizisi olarak ekranlara geliyor.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 16:36
Gündem

Disney–ABC Television Group'un Disney Channels Worldwide birimine bağlı olan Disney Junior kanalından çocuklara yönelik yeni bir animasyon dizisi geliyor.

Dave Stevens'ın çizgi roman serisi ile 1991 yapımı aynı isimdeki filmden esinlenen ve 2-7 yaş arası çocuklara ulaşmayı hedefleyen "The Rocketeer" dizisinin prodüksyonuna başlandı.

18-02/28/the-rocketteer-disney.jpg

"THE ROCKETEER" KONUSU

Dizinin hikayesi, doğum gününde sürpriz bir hediye paketi alan genç kız Kit'e odaklanıyor. Paketten çıkan roket motorlu sırt roketi yardımıyla uçma yeteneği kazanan Kit, artık efsanevi süper kahraman Rocketeer'in güçlerine kavuşmuştur.

Kit; yeni donanımı ve gizli kimliğiyle, en yakın arkadaşı Tesh ve uçak teknisyeni amcası Ambrose ile sayısız serüven için uçmaya başlamaya ve günü kurtarmaya hazırdır.

18-02/28/the-rocketeer-cizgi-roman.jpg

Dizinin her bir bölümü bir çift 11'er dakikalık hikaye ve orijinal müzikler içerecek. Wild Canary ile Disney Junior ortaklığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Nicole Dubuc (Transformers: Rescur Bots) üstleniyor.

18-02/28/rocketeer.jpg

Kanalın başkan yardımcısı Joe D'Ambrsia yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "The Rocketeer'i Disney Junior'ın genç izleyicilerine tanıtmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Orijinal çizgi romanlardaki geniş çaplı hikaye anlatımı; tüm ailenin birlikte keyif alabileceği, genç bir süper kahraman kızın bakış açısından anlatılan heyecan verici yeni bir macera serisi yaratmak için mükemmel bir fırsat sunuyor."

THE ROCKETEER NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

The Rocketeer'in 2019 senesi içinde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

"The Rocketeer (1991)" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin