ABC'nin gizem gerilim türündeki Salvage dizisinin başrolüne Toby Kebbell getirildi!

ABC'nin pilot bölüm siparişini verdiği Salvage dizisinin oyuncu kadrosuna iki isim katıldı.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 01:50
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği gizem-gerilim türündeki dizisi "Salvage"ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

ABC Studios yapımcılığında, önümüzdeki ay prömiyerini gerçekleştirecek For the People'ın showrunner'ı Don Todd'ın (This Is Us) senarist ve yürütücü yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna Charity Wakefield (Bounty Hunters) ve Toby Kebbell (The Female Brain) ikilisi başrol olarak dahil oldular.

"SALVAGE" DİZİSİNİN KONUSU

Salvage'ın hikayesi; Florida'nın kırsal bölgesindeki evine yeniden taşınarak sadece yalnız kalmak isteyen eski bir polis Jimmy Hill karakterini merkezine alıyor.

Ancak Jimmy'nin bu hevesi kursağında kalacaktır! Kayıp büyük İspanyol savaş gemisinin suya gömülmüş hazinesi ile bağlantısı bulunan yerel bir cinayetin işlenmesi sonrasında idealist bir polis memuru tarafından soruşturmanın içine itilir.

Jimmy soruşturma ilerledikçe kasabanın önde gelen kişisi, dışarıdaki ajanlar ve babasıyla karşı karşıya kalacaktır.

- Toby Kebbell (The Female Brain) dizinin hikayesinin ana kahramanı eski polis Jimmy Hill karakterine hayat verecek.

18-02/28/toby-kebbell.jpg

Yakın geçmişte Whitney Cummings'in komedi filmi The Female Brain'de rol alan 26 yaşındaki İngiliz aktör, 09 Mart'ta vizyona girecek Rob Cohen filmi The Hurricane Heist'te de karşımıza çıkacak. Planet of the Apes film serisi, Kong: Skull Island, The Fantastic Four, Warcraft ve RocknRolla oyuncunun rol aldığı diğer filmler arasında bulunuyor.

- Charity Wakefield ise şehrin en zengin adamının güzel kızı Gwen karakterine hayat verecek.

18-02/28/charity-wakefield.jpg

37 yaşındaki İngiliz aktris son olarak Sky One komedi dizisi Bounty Hunters'ta karşımıza çıktı. Genius ve The Halcyon'da tekrar eden rollerle yer alan oyuncu Doctor Who'ya da konuk oldu.

Salvage'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin