Snowpiercer'ın yeni dizi sorumlusu Graeme Manson oldu!

TNT'nin yeni dizisi Snowpiercer'ın showrunner'lığına Graeme Manson getirildi. Snowpiercer dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
28 Şubat 2018 - 00:43
Gündem

Sene başlarında kablolu televizyon kanalı TNT'den resmi dizi onayını kapan ancak kısa bir süre sonra yaratıcı ekipte önemli bir ayrılık yaşayıp showrunner Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) ile yolları ayıran "Snowpiercer" yeni dizi sorumlusunu buldu.

Bong Joon-ho'nun 2013 yapımı bilim-kurgu, fütüristik gerilim türündeki aynı isimli filminden uyarlanan yapımın yeni showrunner'ı Orphan Black ortak yaratıcısı Graeme Manson oldu.

18-02/28/greame-manson.jpg

Eleştirmenlerce beğenilen bilim-kurgu gerilim türündeki Orphan Black'in ortak yaratıcılarından olan Manson 1997 yapımı Cube gibi birçok filmde ve Rent-A-Goalie, Flashpoint, The Bridge gibi çeşitli televizyon dizilerinde yazar olarak görev yaptı.

TNT Orijinal Programlama Başkan Yardımcısı Sarah Aubrey konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Graeme'in bilim-kurgu türündeki kapsamlı geçmişi ile birlikte Orphan Black'teki harika çalışması kendisini bu dizi için mükemmel bir seçim haline getirdi" derken Tomorrow Studios CEO'su ve dizinin yürütücü yapımcısı Marty Adelstein ise "Bir süredir Graeme'in çalışmalarının büyük bir hayranıyım. Onun yaratıcı vizyonu Snowpiercer dünyasını televizyon seyircisi için şekillendirmek adına mükemmel bir seçim" şeklinde konuştu.

"SNOWPIERCER" KONUSU

Hikayesiyle bizleri dünyanın tamamen donmuş boş bir arazi ve çorak topraklara dönüşünün yedi sene sonrasına götürecek dizide böylesine bir ortamda hayatta kalanların, sürekli hareket halinde dünyayı çevreleyen devasa bir trenin içinde insanlığın son temsilcileri olarak yaşamlarını sürdürme çabalarını izleyeceğiz.

Hikayenin ilerleyişiyle birlikte insanların yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımlarına, sosyal adaletsizliklere ve entrikalarla dolu olaylara tanıklık edeceğiz.

İLGİLİ İÇERİK

SNOWPIERCER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jennifer Connelly ve Daveed Diggs ikilisinin başrollerde yer aldığı Snowpiercer'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh (The Conjuring 2), Sasha Frolova, Katie McGuinness (Roots), Alison Wright (The Americans), Annalise Basso (Ouija: Origin of Evil, Oculus, Captain Fantastic), Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Lena Hall gibi isimler bulunuyor.

Tomorrow Studios, Turner's Studio T ve CJ Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements, Derrickson, orijinal filmden Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi'den oluşuyor.

Snowpiercer'ın ne zaman izleyicilerle buluşacağı şimdilik belirsiz. 

"Snowpiercer" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin