Murder dizisinin Amerikan uyarlamasına üç yeni isim!

CBS'in pilot bölüm siparişini verdiği Murder dizisinin oyuncu kadrosuna Michael Chiklis, Luna Lauren Velez ve Pallavi Sharda katıldılar. Murder dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
27 Şubat 2018 - 23:58
Gündem

Aynı isimdeki gerçek suç belgeseli tadındaki İngiliz mini dizisinden uyarlanan CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği "Murder" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

"MURDER" KONUSU

Dedektif Mason Garrity (Chiklis) ve Ayana Lake (Teyonah Parris) karakterlerini hikayesinin merkezine alan Murder; çeşitli suç vakalarını polis, katil, tanık, kurban, arkadaşlar ve ailelerin bakış açılarından sorgulayan ve her yönüyle araştıran anlatım tarzına sahip bir dizi. Gerçek bir suç belgeseli tarzında çekime sahip olan yapım, izleyicileri hikayedeki soruşturmanın duygusal ve sürükleyici yolculuğu içine davet ederek, onların gerçekleri ayırt etmelerine, şüphelilerin suçluluklarını ya da masumiyetlerini kendileri açısından yargılamalarına izin veriyor.

Dan Lin'in yapımcısı olduğu, Amanda Green'in (Lethal Weapon) senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim New York Şehri Polis Teşkilatı'nın yükselen yıldızı Dedektif Ayana Lake karakteriyle Teyonah Parris olmuştu.

Anthony Hemingway'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin pilot bölümüne Emmy ödüllü aktör Michael Chiklis (The Shield), Luna Lauren Velez (Dexter) ve Pallavi Sharda (Pulse) üçlüsü de katıldı.

- Michael Chiklis; derin empati yeteneği ve keskin içgüdüleriyle mesleğinde örnek biri olan emektar NYPD dedektifi Mason "Mace" Garrity karakterine hayat verecek. Mace'in bilindik tarzı; tüm varsayımlarına itiraz eden, lafını esirgemeyen yeni iş ortağı çaylak dedektif Ayana Lake (Parris) tarafından sıklıkla sorgulanacak.

Emmy ve Altın Küre Ödülü kazandığı FX'in The Shield dizisindeki LAPD dedektifi Vic Mackey rolünün ardından bir kez daha dedektif rolüne soyunmaya hazırlanan Chiklis son olarak Fox'un Gotham dizisinde Nathaniel Barnes karakteriyle karşımıza çıktı.

18-02/28/michael-chiklis.jpg

- Luna Lauren Velez, NYPD'de çığır açan, güçlü ve ekibini destekleyici polis yüzbaşı Lili Alvarez karakterini canlandıracak. Emri altındaki dedektiflerini daima koruyan ve kurumdaki yükseliş sürecinde özel hayatını ihmal eden Lili, Mason Garrity ve Ayana Lake arasındaki yeni iş ortaklığını dikkatle yakından takip etmektedir.

2006-2012 seneleri arasında Showtime'ın Dexter dizisinde Maria LaGuerta karakterine hayat veren aktris son olarak How To Get Away With Murder ve MacGyver dizilerinde izleyicilerin karşısına çıktı.

18-02/28/murder-oyunculari.jpg

- Pallavi Sharda ise her cinayet kurbanı için kendisini son doktor olarak gören titiz bir adli patalog Dr. Parvati Agrawal rolüyle dizide yer alacak.

Yakın geçmişte Avustralya dizisi Pulse'da rol alan 28 yaşındaki oyuncu Oscar adayı Lion filminin oyuncu kadrosunda da yer aldı.

Lin Pictures'tan Dan Lin (Lethal Weapon, It, The Lego Movie) ile birlikte Green ve Lindsey Liberatore'un yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı Murder'ın deneme bölümünün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin