Afili Aşk'ın Kerem'i Çağlar Ertuğrul'dan diziye veda mesajı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk final yaptı.

Merve Mutlu
20 Mart 2020 - 09:53
Gündem

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in rol aldığı ve Ayşe ile Kerem'in komedi dolu aşk hikayesinin anlatıldığı Afili Aşk dizisi, geçtiğimiz akşam yayınlanan 38. bölümü ile ekranlara veda etti. 

20-03/20/afili-ask.gif

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve aşka inanmayan çapkın Kerem ile fakir ve abilerinin baskıları ile yaşamaktan sıkılmış olan Ayşe'nin iftira ile başlayan ve gerçeğe dönüşen evliliklerini konu alan dizi, AyKer fanları tarafından yoğun ilgiyle izleniyordu. 38. bölümde final yapan Afili Aşk dizisinin Kerem'i Çağlar Ertuğrul dizisine bu sözlerle veda etti:

"Bu akşam son kez Afili Aşk ! 38 bölümdür bizi ekranda yalnız bırakmayan, güzel destek mesajları atan, setimize ziyarete gelen, hediyeler getiren herkese teşekkürler! Küresel zor günlerin yaşandığı bu zamanda dilerim bir kez daha yüzünüzde gülümsemeye sebep oluruz. 1 sene boyunca heyecanla ve özveriyle çalışan kamera arkasındaki tüm ekip arkadaşlarım ve son derece yetenekli rol arkadaşlarım; hepiniz harikaydınız! Nice işlerde buluşmak ümidiyle. Son olarak, bana Kerem'i emanet eden yapımcımıza, kanala, yönetmenimize ve senaristlerimize çok teşekkürler. Afili Aşk'ta Kerem olmak çok keyifliydi! Sevgiyle ve sağlıkla kalın"

20-03/20/ayker.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin