Türkiye Koronavirüs vaka sayısı arttı!

Türkiye'yi etkisi altına alan Koronavirüs vatandaşları korkutmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Mart 2020 - 10:28
Viral

Geçtiğimiz aralık ayında Çin'de başlayan ve giderek tüm dünyaya yayılan Koronavirüs'ün Türkiye'ye de gelmesi ile birlikte vatandaşlar korku ve panik yaşamaya başladı. Yetkili merciilerin "evde kal" çağrısı ile sokakları boşaltan vatandaşlar Türkiye'de Koronavirüs sayısını korkuyla takip ediyor. 

20-03/20/korona.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Korona'ya ilişkin akşam saatlerinde yaptığı açıklamalar ilgiyle takip ediliyor. Vaka sayıları ve hayatını kaybeden kişilerin bilgilerini her akşam paylaşan Koca'nın son paylaşımına göre geçtiğimiz akşamın güncel verisi şöyle:

"Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız."

20-03/20/fahrettin-koca.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin