After Life 3. sezon detayları! Final sezonu hakkında bilinmesi gerekenler

Her son yeni bir başlangıç! Sevilen Netflix dizisi "After Life" 3. ve final sezonu ile geri döndü! Final sezonu konusu, fragmanı, detayları...

Her son yeni bir başlangıçtır...

Ricky Gervais'in yazıp yönettiği sevilen Netflix dizisi "After Life" 3. ve final sezonu ile geri döndü!

İlk sezonu 08 Mart 2019, ikinci sezonu 24 Nisan 2020'de yayınlanan dizinin final sezonu bölümleri 14 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebiliyor.

Final sezonu, önceki sezonlar gibi 6 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süreleri 27 ile 36 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

AFTER LIFE 3. SEZON KONUSU

After Life'ın final sezonunda; Tony (Ricky Gervais) tüm ümitsizliğiyle, kaybettiği eşi Lisa'nın yasını tutmaya devam ediyor. Peki, geçmişiyle vedalaşmadan geleceği kucaklayabilecek mi?

Final sezonunda; Tony artık hayata karşı pek hırçın bir huysuzluk sergilemese de merhum eşinin ardında bıraktığı boşluğu doldurmakta zorlanmaya devam etmektedir.

22-01/17/after-life-3-sezon-posteri.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Emma'ya karşı mesafeli tavrını sürdüren Tony, bir şeyler içmek için Matt'in evine gitmeyi gönülsüzce kabul ederken; Brian ise tanıdık birine rastlar.

Altın Küreli Ricky Gervais'in, yazıp yönettiği bu dizide bir kez daha Ashley Jensen (Extras) ile kamera karşısına geçtiği yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, David Bradley, Kerry Godliman, Penelope Wilton, Jo Hartley, Paul Kaye, Roisin Conaty, Joe Wilkinson, David Earl, Ethan Lawrence, Kath Hughes gibi isimler yer alıyor.

Dizinin 3. sezon çekimleri Nisan - Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

22-01/17/after-life-3-sezon-afis.jpeg

Derek Productions Limited yapımcılığında hazırlanan After Life'ın final sezonu fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"After Life" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin