Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı: Ölümlü Dünya 2 geliyor!

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Feyyaz Yiğit ve Doğu Demirkol'un yer aldığı Ölümlü Dünya filmi hakkında Ahmet Mümtaz Taylan'dan sürpriz bir açıklama geldi. Peki Ölümlü Dünya'nın ikinci filmi mi geliyor? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona gelecek? Ölümlü Dünya'nın konusu ne? Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

Volkan Usta
10 Ocak 2023 - 11:25
Kültür Sanat

Vizyona girdikten sonra oldukça büyük bir beğeni toplayan Ölümlü Dünya'nın başarılı oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan katıldığı programda filmin devamı gelecek mi sorularını yanıtladı. İşte detaylar!

23-01/10/adsiz.jpg

Ali Atay'ın yönettiği "Ölümlü Dünya" 2018 yılında vizyona girdi ve 585 bin seyirci tarafından izlenerek 7 milyon TL gişe hasılatı elde etti, daha sonrasında ise Netflix'te yayınlandı. Senaryosu Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi tarafından yazılan filmde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimlerin yer aldığı film izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı ve bir devam filminin gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. 

GAİN'in 'Dayı Şov' programına konuk olarak katılan Usta oyuncu ve yönetmen Ahmet Mümtaz Taylan, Ölümlü Dünya filmi hakkında konuştu. İlk filmin çok sevilmesinin ardından ikinci filminde yazın geleceğini ifade etti.

Ahmet Mümtaz Taylan, henüz tarihi belli olmayan filmin vizyona mı yoksa dijital platformlardan birine mi geleceği hakkında net bir cevap vermekten kaçındı.

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin