Ömer dizisi Shitsel uyarlaması mı? Ömer 2. bölüm fragmanında şok!

Star'ın başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ,Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in yer aldığı yeni dizisi Ömer 1. bölümüyle yayınlandı. Peki Ömer dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisinin 2. bölümünde neler olacak? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Selahattin Paşalı kimdir? Gökçe Bahadır kimdir? Barış Falay kimdir? 1. bölüm izle!

Volkan Usta
10 Ocak 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Star’ın merakla beklenen yeni dizisi Ömer dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle beğenildi. Çekimleri Üsküdar'da gerçekleştirilen Ömer dizisinde Selahattin Paşalı mahalle camisinde görev yapan bir müezzini canlandırıyor. İlahiyatçı Emre Dorman'ın danışmanlığını yaptığı Ömer dizisi ilk bölümüyle büyük ses getirdi.  

Star TV Ömer TEK PARÇA FULL HD İZLE 

23-01/10/0c3a1199-1.jpg

Ömer 1. bölüm tek parça full izle!

Yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren OGM Pictures ve Star’ın yeni dizisi Ömer, ilk bölümüyle sosyal medyadan da beğeni topladı. Twitter’da TT listesinde yer alan Ömer, 2. bölüm fragmanıyla da merak uyandırdı.

23-01/10/0c3a6880-1673337805.jpg

ÖMER 1. BÖLÜM İZLE

ÖMER DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin SümerGülçin Kültür ŞahinOnur BilgeGamze KaradumanSerpil GülMuharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ömer dizisi 1. bölüm Tek Parça Full izle!  

22-12/31/0c3a1423.jpg

ÖMER 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzindir.  Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Üç kardeşin en küçüğüdür.  Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır. Yürekten bağlı olduğu ailesinde yaşanan bu kırgınlıklardan, çelişkilerden, kayıplardan incinen ruhunu onarmanın yolunu çizmeye başlayarak bulur Ömer... 

23-01/10/0c3a6631.jpg

Çocukluğundan beri resim yapmaya olan aşkı, tutkusu, ailesinin engeline rağmen devam eder, çizmeyi sürdürür. Ama tek aşkı resim olmayacaktır, günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte engelleri çok büyük olacaktır...

Ömer ilk bölüm izle!

22-12/31/0c3a1943-1672496100.jpg

Ömer”, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00’de Star’da.

Ömer son bölüm izle. Ömer 2. bölüm fragmanı izle  

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin