Ahmet Rıfat Şungar, Hamlet dizisinin kadrosunda!

Hamlet dizisinin kadrosu şekillenmeye başlıyor.

Merve Mutlu
05 Şubat 2021 - 12:03
Gündem

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in furyasıyla yarışan yerli içerik platformları arasına resmi olarak dahil olan ve hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın bir projesi daha belli olmuş ve Hamlet adındaki bu proje heyecan yaratmıştı. Dizinin kadrosu şekillenmeye başladı.

21-02/05/ahmet-rifat-singar.jpg

Terapist, Ex Aşkım, Bizi Ayıran YollarÇizgi, 10 Bin Adım, Ele Güne Karşı, Bir Şifa Bağımlısının İtirafları, 661 gibi birçok yapımı izleyicilerle buluşturan platformun hazırlıklarına başlanan yeni projesi Hamlet'in başrolünde başarılı ve sevilen aktör Erdal Beşikçioğlu'nun yer alacağı ve ona Elit İşcan'ın eşlik edeceğini duyurmuştuk. Konusu henüz açıklanmayan dizinin kadrosuna Ahmet Rıfat Şungar da katıldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin