İpek Tenolcay Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

Kırmızı Oda dizisine yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
05 Şubat 2021 - 11:47
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda adlı tv8 dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak. 

21-02/05/kirmizi-oda.jpeg

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Meriç Aral, Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. 

İpek Tenolcay Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

21-02/05/ipek-tenolcay.jpg

Melisa Berberoğlu, Celil Nalçakan, Sevinç Erbulak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Ruhi Sarı, Evrim Alasya, Melisa Sözen, Füsun Demirel, Emre Kınay, Sema Keçik, Tansel Öngel ve daha birçok ünlü ve sevilen ismi kadrosuna konuk eden Kırmızı Oda'da Pınar Deniz'in canlandırdığı Nazlı'nın annesini canlandırmak üzere İpek Tenolcay kadroya konuk oluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin