Netflix dizisi Madre solo hay dos 2. sezonuyla dönecek mi? Karar çıktı!

İlk sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlanan "İki Anne, İki Kız (Madre solo hay dos)" dizisinin geleceği belli oldu. Netflix, Meksika yapımı dizisine yeni sezon onayını verdi! 2. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar...

İlk sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlanan "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" dizisinde Ana, Marina ve diğer karakterlere neler olacağını görmeye hazır mısınız?

"İKİ ANNE İKİ KIZ" 2. SEZON ONAYINI ALDI!

Sevenlerine müjde! Netflix'in Meksika yapımı komedi dizisi "Madre solo hay dos" resmi 2. sezon onayını aldı.

Carolina Rivera ve Fernando Sariñana ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı kadın karakterler odaklı komedi dizisinin onay haberi Netflix Latin Amerika resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

21-02/05/netflix-latin-amerika.jpg

Doğum yapmalarından sonra hastanede bebeklerinin karıştığını öğrenen iki kadının yeni hayatlarına alışmak için bir plan yapmasına ve artık sıra dışı da olsa tek bir aile kurma yoluna girmelerini konu edinen dizinin 20 Ocak 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk sezonu 9 bölümden oluşmakta. Yeni sezonun bölüm sayısı ise şimdilik belli değil.

"İKİ ANNE İKİ KIZ" 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki, izleyiciler yeni sezonu ne zaman izleyebilecek?

Netflix ya da yapımcılar cephesinden dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak yeni sezon bölümlerinin 2021 sonlarında ya da 2022 başlarında izleyiciyle buluşacağı tahmin edilebilir. Her şey, ikinci sezon çekimlerinin başlangıç tarihine göre şekillenecek.

21-02/05/ki-anne-iki-kiz-poster.jpg

Meksika, Kolombiya, Ekvador, Panama ve Kosta Rika gibi Latin Amerika ülkeleri ağırlıklı olmak üzere dünya genelinde ilgi gören dizinin oyuncu kadrosunda Ludwika Paleta ve Paulina Goto'ya Martín Altomaro, Liz Gallardo, Javier Ponce, Oka Giner, Zaide Silvia Gutiérrez, Dalexa Meneses, Emilio Beltrán Ulrich, Fernando Memije, Elena del Río, Christian Chávez gibi isimler eşlik etmekte.

"İki Anne İki Kız" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin